در تلاطم تغییر مدیریت آموزش و پرورش استان، طرح توسعه دبیرستان هوشمند کرمانشاه نادیده گرفته شد!
موسس دبیرستان هوشمند کرمانشاه گفت: قرار بود طرح توسعه دبیرستان هوشمند کرمانشاه در سفر ریاست محترم جمهور ارائه شود اما در گیرودار تغییر مدیریت آموزش وپرورش استان، این طرح نادیده گرفته شد.

نشست خبری موسس دبیرستان هوشمند کرمانشاه با اصحاب رسانه امروز( اول اردیبهشت) برگزار شد.
«مهدی رضایی» موسس دبیرستان هوشمند کرمانشاه در ابتدای این نشست به طرحهای توسعهای در دست اقدام این دبیرستان شامل؛ ساخت استخر سرپوشیده و زمین چمن مصنوعی، راه اندازی خانه خلاقیت کودکان و کارگاههای نوآوری، احداث سالن چهار طبقه آموزشی - ورزشی و نصب نیروگاه خورشیدی اشاره کرد.
وی افزود: برای اجرای این طرحهای توسعهای در دبیرستان هوشمند کرمانشاه نیازمند دریافت ۱۵۰ میلیارد تومان تسهیلات هستیم.
موسس دبیرستان هوشمند گفت: قرار بود در سفر ریاست محترم جمهور به استان کرمانشاه این طرح به عنوان خواسته آموزش و پرورش استان ارائه شود، اما متاسفانه در گیرودار تغییر مدیریت این طرح از سوی آموزش و پرورش استان معرفی نشد.
آیا استانداری طرح مغفول دبیرستان هوشمند کرمانشاه را نجات میدهد؟
رضایی خاطرنشان کرد: بعد از اعلام و نهایی شدن طرحها از سوی دستگاههای اجرایی استان برای ارائه در سفر رییس جمهور، با استانداری کرمانشاه جلسهای داشتیم که در این نشست عنوان کردند؛ طرح شما برای ارائه در سفر ریاست محترم جمهور به استان توسط آموزش وپرورش اعلام نشده اما اگر از طرحهای ارائه شده طرحی برگشت بخورد، طرح شما را جایگزین خواهیم کرد، که امیدواریم این اتفاق بیفتد.
به گفته موسس دبیرستان هوشمند کرمانشاه، با اجرای این طرحها، دبیرستان هوشمند کرمانشاه به یکی از قطبهای نوآوری آموزشی در غرب کشور و الگویی برای توسعه مدارس فناور محور تبدیل خواهد شد.
وی در ادامه از جمله اقدامات انجام گرفته در دبیرستان هوشمند کرمانشاه را نصب ۱۸ دستگاه السیدی لمسی، در کلاسهای آموزشی این دبیرستان عنوان کرد و گفت: این اقدام در راستای توسعه زیرساختهای آموزشی فناور محور و ارتقاء کیفیت تدریس، در محیطی نوآورانه انجام شده است.
وی افزود: با بهرهبرداری از این السیدیها، مسیر یادگیری دانش آموزان وارد فاز تازهای از تعامل، کیفیت و تحلیل هوشمند شده است.
به گفته موسس دبیرستان هوشمند کرمانشاه، این تجهیزات پیشرفته با قابلیتهای منحصربهفرد زمینهساز تحول در آموزش خواهد بود و به افزایش سطح تعامل معلم و دانشآموز، با کیفیت بالا و بدون وقفه کمک میکند.
رضایی در ادامه استفاده از هوش مصنوعی را راهی برای ارتقای روشهای تدریس و سنجش دقیقتر و سریعتر یادگیری عنوان کرد وگفت: دبیرستان هوشمند کرمانشاه با هدف توانمندسازی دبیران ،خود اقدام به برگزاری دورههای تخصصی آموزش هوش مصنوعی برای تمامی معلمان کرده است که برگزاری این دورهها زمینهساز تحول در شیوههای آموزشی، تولید محتوا، ارزیابی و استفاده روزمره از ابزارهای هوشمند در کلاسهای درسی خواهد بود.
خبرنگار:طیبه دولتآبادی