جنایت هولناک در شهرداری؛ همسر و همکار با همدستی یکدیگر، مدیر را کشتند
در یک جنایت هولناک، مدیر ارشد شهرداری به قتل رسید. تحقیقات پلیس نشان داد که همسر و یکی از همکاران این مدیر با همدستی یکدیگر، او را به قتل رساندهاند.
ماجرای این جنایت هولناک از بهمن ماه سال گذشته آغاز شد. زمانی که ندا، همسر یکی از مدیران ارشد شهرداری، با پلیس تماس گرفت و از مرگ مشکوک همسرش خبر داد. او در تماس با پلیس گفت که شب قبل به خانه پدرش رفته بود و قرار بود صبح زود همسرش او را به محل کار ببرد. اما وقتی صبح به خانه برگشت، با جسد همسرش روبرو شد و بوی گاز شدیدی در خانه پیچیده بود.
با دریافت این خبر، ماموران پلیس به محل حادثه اعزام شدند. بررسیهای اولیه صحنه جرم نشان میداد که شیلنگ گاز آشپزخانه بریده شده است و این احتمال وجود داشت که مرگ بر اثر مسمومیت با گاز اتفاق افتاده باشد. اما تحقیقات دقیقتر و بررسیهای پزشکی قانونی، فرضیه دیگری را مطرح کرد.
پزشکی قانونی علت مرگ را مسمومیت با داروی قوی اعلام کرد. این کشف جدید، تحقیقات را به سمت یک جنایت پیچیده هدایت کرد. پلیس با بررسی دقیقتر شواهد و مدارک و بازجویی از اطرافیان مقتول، به سرنخهایی دست یافت که نشان میداد این قتل، نتیجه یک توطئه پیچیده بوده است. در ادامه تحقیقات، پلیس به رابطه پنهانی همسر مقتول با یکی از همکارانش پی برد که این موضوع، زوایای جدیدی را از این پرونده هولناک آشکار کرد.
در ابتدا، با توجه به شواهد اولیه مانند بریده شدن شیلنگ گاز و عدم وجود آثار پوسیدگی، فرضیه خودکشی مطرح شد. ندا، همسر مقتول، نیز ادعا کرد که همسرش به دلیل افسردگی دست به خودکشی زده است. او بیان کرد که همسرش مدتی بود دچار افسردگی شده و احتمالاً با مصرف قرص و قطع کردن شیلنگ گاز، به زندگی خود پایان داده است.
با وجود ادعای همسر مقتول، تحقیقات پلیس به سمت دیگری پیش رفت. پزشکی قانونی پس از انجام آزمایشات لازم، علت مرگ را مسمومیت دارویی اعلام کرد. این نتیجه، فرضیه خودکشی را زیر سوال برد و احتمال وقوع یک جنایت را تقویت نمود.
با توجه به نتایج پزشکی قانونی، پلیس تحقیقات خود را بر روی انگیزههای احتمالی برای قتل متمرکز کرد. در بررسیهای بیشتر، پلیس به اختلافات جدی بین مقتول و همسرش پی برد. این اختلافات خانوادگی و همچنین شواهد دیگری که در جریان تحقیقات به دست آمد، فرضیه جنایت خانوادگی را قوت بخشید. به این ترتیب، مسیر تحقیقات از خودکشی به سمت قتل تغییر یافت و پلیس به دنبال یافتن قاتل واقعی بود.
افشای رابطه پنهانی زن جوان با همکار شوهرش
تحقیقات پلیس به سمت پیچیدهتری پیش رفت. با زیر نظر گرفتن نامحسوس ندا، همسر مقتول، پلیس به رابطه پنهانی او با یکی از همکارانش به نام کامران پی برد. این کشف، فرضیه جنایت خانوادگی را تقویت کرد. بررسیها نشان میداد که کامران نیز از کارکنان شهرداری بوده و از مدتی قبل با مقتول اختلاف شدیدی داشته است.
با افشای این رابطه پنهانی، پلیس به بررسی دقیقتر دوربینهای مداربسته پرداخت. تصاویر دوربینها نشان میداد که کامران در ساعتی که ندا در خانه نبوده، با کلیدی که به طریقی به دست آورده بود، وارد خانه مقتول شده است. این مدرک مهم، شک پلیس را به کامران و ندا بیشتر کرد.
با به دست آمدن این مدرک محکم، ندا بار دیگر تحت بازجویی قرار گرفت. او در ابتدا ادعای عجیبی مطرح کرد و مدعی شد که کامران بدون اطلاع او، کلید خانه را از کیفش برداشته و به قتل همسرش دست زده است. ندا سعی داشت با این ادعا، مسئولیت قتل را از خود دور کند و پلیس را گمراه کند.
اما با ادامه تحقیقات، کامران به جنایت اعتراف کرد. او در اعترافات خود به همدستی با ندا در قتل مقتول اشاره کرد. کامران انگیزه خود را حسادت به مقتول و اختلافات شخصی با او عنوان کرد. با اعترافات کامران و شواهد موجود در پرونده، نقش هر دو نفر در این جنایت هولناک اثبات شد و پرونده برای رسیدگی به دادگاه ارسال شد.
در دادگاه چه گذشت؟
کامران، یکی از متهمان این پرونده، در دادگاه به جرم خود اعتراف کرد. وی انگیزه خود را از این جنایت هولناک، حسادت به مقتول عنوان کرد. کامران که همکار مقتول بود، همیشه از اینکه مقتول از جایگاه اجتماعی و مالی بالاتری برخوردار بود، رنج میبرد. او در دادگاه گفت: "من و محمد همکار بودیم اما حقوق او بیشتر از من بود و همه به او احترام میگذاشتند. به همین دلیل، به او حسادت میکردم."
کامران در ادامه اعترافات خود گفت: "مدتی قبل با ندا، همسر محمد صحبت کردم و متوجه شدم که او هم از زندگی مشترک خود ناراضی است. به تدریج رابطه ما نزدیکتر شد و تصمیم گرفتیم که به زندگی مشترک آنها پایان دهیم."
طبق نقشه از پیش طراحی شده، ندا کلید خانه را در اختیار کامران قرار داد و خودش در شب حادثه در خانه پدرش ماند. کامران در ساعتی که محمد خواب بود، به خانه او رفت و با تزریق داروی بیهوشی، او را از پای درآورد. سپس برای اینکه جنایت را به خودکشی ربط دهد، شیلنگ گاز را برید. ندا نیز اعتراف کرد که به دستور کامران، داروی خوابآور را در نوشیدنی همسرش ریخته است.
با اعترافات صریح هر دو متهم و شواهد موجود در پرونده، نقش آنها در این جنایت هولناک به اثبات رسید. این زوج شیطانصفت به دلیل حسادت و انتقام، دست به چنین جنایتی زدند و زندگی یک انسان بیگناه را به پایان رساندند. با صدور کیفرخواست برای هر دو متهم، پرونده برای رسیدگی به دادگاه کیفری استان تهران ارسال شد.
تناقضگوییها در دادگاه قتل؛ متهمین به دنبال فرار از مجازات
جلسه دادگاه با درخواست قصاص از سوی اولیای دم آغاز شد. پدر و مادر مقتول به شدت خواهان مجازات اشد برای هر دو متهم بودند. در ادامه، ندا، همسر مقتول، به جایگاه آمد. او که دانشجوی دکتری بود، با رد کردن اتهامات وارده، تلاش کرد تا بیگناهی خود را ثابت کند. ندا مدعی شد که تحت فشار روانی و شکنجه به اعترافات قبلی خود اعتراف کرده است و در واقع، شوهرش به دلیل افسردگی دست به خودکشی زده است.
ندا برای اثبات ادعای خود، به اختلافات جزئی با همسرش اشاره کرد و مدعی شد که کامران، همکارش، از شوهرش کینه به دل داشته و او را به قتل رسانده است. او همچنین به فشارهای روانی که به دلیل پروژه کاری سنگین بر همسرش وارد شده بود، اشاره کرد. ندا تلاش کرد تا با ارائه این دلایل، نقش خود را در این جنایت کمرنگ جلوه دهد.
در ادامه جلسه دادگاه، ندا به موضوع مصرف دارو توسط همسرش پرداخت و مدعی شد که شوهرش به دلیل مشکلات روحی، سالها دارو مصرف میکرده است. او همچنین گفت که کامران به دلیل کینهای که از شوهرش داشته، شیلنگ گاز را باز کرده است. در مورد رابطه خود با کامران نیز، ندا مدعی شد که رابطه آنها صرفاً کاری بوده و هیچ ارتباط عاشقانهای بین آنها وجود نداشته است.
وکیل مدافع ندا با اشاره به گزارش پزشکی قانونی، خواستار بررسی مجدد پرونده در کمیسیون پزشکی قانونی شد. او معتقد بود که گزارش پزشکی قانونی در مورد علت دقیق مرگ مقتول ابهاماتی دارد و باید علت تامه مرگ مشخص شود. وکیل مدافع، استنشاق گاز را نیز بهعنوان یکی از عوامل احتمالی مرگ مطرح کرد.
در ادامه جلسه، کامران، متهم ردیف دوم، نیز به جایگاه آمد. او نیز اتهامات وارده را رد کرد و مدعی شد که ندا عامل اصلی این جنایت بوده است. کامران تلاش کرد تا با ارائه دلایلی، مسئولیت قتل را به گردن ندا بیندازد. با توجه به تناقضگوییهای موجود در اظهارات متهمان و شواهد موجود در پرونده، قاضی پرونده برای صدور حکم به بررسی دقیقتر پرونده پرداخت.
دو روایت متفاوت از یک جنایت؛ کدام یک حقیقت دارد؟
در ادامه جلسه دادگاه، کامران، متهم ردیف دوم، نیز به ارائه دفاعیات خود پرداخت. او با رد کردن اتهام قتل، انگشت اتهام را به سمت ندا نشانه گرفت. کامران مدعی شد که ندا از مدتها قبل نسبت به همسرش کینه توزی داشته و بارها قصد قتل او را داشته است. او همچنین به اختلافات شدید بین زن و شوهر اشاره کرد و گفت که درگیریهای آنها به حدی بوده که انتظار میرفت یکی از آنها به دیگری آسیب برساند.
کامران در ادامه اظهارات خود گفت که رابطه او با ندا صرفاً کاری بوده و هیچ ارتباط عاشقانهای بین آنها وجود نداشته است. او همچنین مدعی شد که ندا یک هفته قبل از وقوع حادثه، کلید خانهاش را به او داده و به او گفته بود که قصد دارد همسرش را بکشد. کامران گفت که در ابتدا به حرفهای ندا توجهی نکرده است، اما بعد از اینکه ندا به او پیام داد که همسرش را کشته است، به خانه آنها رفته تا به او کمک کند.
کامران در مورد شب حادثه توضیح داد که به دلیل بارش برف شدید، در محل کار خود مانده است و صبح روز بعد به خانه رفته است. او گفت که وقتی به خانه رسیده، متوجه شده که شیلنگ گاز بریده شده و محمد بیهوش است. کامران مدعی شد که فقط یک سرنگ داروی بیحسی موضعی داشته و آن را به محمد تزریق کرده تا مطمئن شود که او زنده است یا نه.
کامران با تأکید بر اینکه در قتل محمد نقشی نداشته است، گفت که ندا به دلیل کینه توزی نسبت به همسرش، او را به قتل رسانده است. او همچنین به این نکته اشاره کرد که ندا بارها تهدید کرده بود که همسرش را خواهد کشت.
در پایان جلسه دادگاه، قضات با توجه به شواهد و قرائن موجود در پرونده، هر دو متهم را به اتهام مشارکت در قتل محکوم کردند. قاضی در رای خود به تناقضگوییهای موجود در اظهارات متهمان و همچنین به شواهدی که نشان میداد هر دو متهم در این جنایت نقش داشتهاند، اشاره کرد. با صدور این حکم، پرونده برای اجرای حکم به مرحله اجرا گذاشته شد.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.