//
کدخبر: ۵۱۰۶۳۳ //

گلزن هوادار: من عاشق استقلالم

به نظر می‌رسد که گلزنی مهرداد محمدی برابر هوادار چندان برای این بازیکن خوشایند نبود.

گلزن هوادار: من عاشق استقلالم
به گزارش فرتاک نیوز،

محمدحسین صادقی، بازیکن جوان و مستعد تیم فوتبال، پس از به ثمر رساندن یک سوپرگل تماشایی در دیدار مقابل استقلال، در میکسدزون ورزشگاه از علاقه‌اش به این تیم صحبت کرد و ابراز امیدواری کرد که روزی با پیراهن استقلال به میدان برود.

صادقی با اشاره به بازی سخت این هفته گفت: “بازی خیلی سختی بود. نیمه اول را خیلی خوب شروع کردیم و توانستیم مالکیت را در دست بگیریم. بعد از اینکه گل خوردیم، خیلی زود واکنش نشان دادیم و خداراشکر توانستم گل بزنم. گلم را به خانواده‌ام تقدیم می‌کنم.”

این بازیکن 20 ساله که اهل فیروزآباد فارس است، همچنین به نقش مهم امید روانخواه در پیشرفت خودش اشاره کرد و گفت: “امید روانخواه خیلی به ما جوان‌ها اعتماد می‌کند و ما را در میدان بازی می‌دهد. ما همیشه مدیون او هستیم.”

صادقی در پایان به علاقه‌اش به استقلال اشاره کرد و گفت: “من عاشق استقلال هستم. کی هست که دوست نداشته باشد برای این تیم بازی کند؟ دوست دارم روزی برای بزرگسالان استقلال بازی کنم.”

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۱۰۶۳۳ //
ارسال نظر