//
کدخبر: ۳۲۵۲۵۸ //

خزانه‌داری آمریکا برای برخی تراکنش‌های مالی با طالبان مجوز صادر کرد

وزارت خزانه‌داری آمریکا روز جمعه تراکنش‌های مالی با گروه طالبان و شبکه حقانی افغانستان را برای فعالیت‌های بشردوستانه مجاز اعلام کرد.

خزانه‌داری آمریکا برای برخی تراکنش‌های مالی با طالبان مجوز صادر کرد
به گزارش فرتاک نیوز،

 وزارت خزانه داری آمریکا روز جمعه به دولت این کشور، سازمان‌های غیرانتفاعی و سازمان‌های بین‌المللی بخصوص از جمله سازمان ملل مجوز داد تا با طالبان و شبکه حقانی در راستای تراکنش‌هایی که برای فعالیت‌های بشردوستانه ضروری است اقدام کنند.

وزارت خزانه داری آمریکا همچنین مجوز دیگری صادر کرد که بر اساس آن برخی تراکنش‌ها درباره صادرات و بازصادرات غذا، دارو و تجهیزات پزشکی به افغانستان مجاز اعلام شده است.

«آندریا گاکی» مدیر دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا (افک) در بیانیه‌ای اعلام کرد: «وزارت خزانه‌داری به تسهیل جریان کمک‌های بشردوستانه به مردم افغانستان و دیگر فعالیت‌هایی که در حمایت از نیازهای اولیه انسانی بوده، پایبند است».

این مقام وزارت خزانه داری اضافه کرد: «آمریکا به همکاری با موسسات مالی و سازمان‌های بین‌المللی ادامه خواهد داد تا ورود محصولات کشاورزی، دارو و دیگر موارد به افغانستان تسهیل یابد و همزمان نیز تحریم‌های اعمال شده علیه طالبان و شبکه حقانی حفظ خواهد شد».

 آمریکا چند هفته پیش ذخایر بانک مرکزی افغانستان به ارزش ۹.۴ میلیارد دلار را مسدود کرده است. این کشور گفته است که طالبان نباید به این ذخایر دسترسی پیدا کنند.

طالبان در ۲۴ مرداد ماه گذشته کابل را تصرف کرد. تاکنون هیچ کشوری آن‌ها را به رسمیت نشناخته‌‌ و  جامعه جهانی گفته‌ است که برای به رسمیت شناختن طالبان عجله‌ای ندارد.

این در حالی است که سازمان ملل متحد چند روز پیش هشدار داده بود که وضعیت انسانی در افغانستان ناامیدکننده است.

سازمان ملل همچنین خواستار حمایت فوری و مستمر از افغان‌های آواره در داخل و خارج از افغانستان شده است. به گفته‌ این نهاد بین‌المللی، بیش از ۳.۵ میلیون نفر در اثر درگیری‌ها در داخل افغانستان از خانه‌های‌ خود آواره شده‌اند. تنها در سال جاری، ۶۳۰ هزار نفر از خانه‌های خود آواره شده‌اند.

کمیسر عالی سازمان ملل در امور پناهندگان گفته است که هم‌اکنون در افغانستان بیش از ۱۸ میلیون نفر نیازمند کمک‌های فوری بشردوستانه‌اند.

این سازمان پیشتر گفته بود که  از هر سه شهروند افغانستان یکی از آنان نمی‌داند که وعده‌ غذایی بعدی‌اش از کجا تأمین می‌شود.

براساس اعلام این سازمان، تقریبا نیمی از کودکان زیر پنج سال در ۱۲ ماه آینده دچار سوء تغذیه شدید خواهند شد.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۳۲۵۲۵۸ //
ارسال نظر