//
کدخبر: ۳۵۹۲۶۵ //

استقلال و پرسپولیس در انتظار توافق نهایی شهرداری و وزارت ورزش

عضو شورای شهر تهران توضیحاتی را در خصوص تهاتر شهرداری و وزارت ورزش بر سر استفاده از ورزشگاه تختی ارائه کرد.

استقلال و پرسپولیس در انتظار توافق نهایی شهرداری و وزارت ورزش
به گزارش فرتاک نیوز،

محمد آخوندی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی، در مورد تعیین تکلیف دو ورزشگاه امام رضا(ع) و شهید کاظمی که در اختیار دو باشگاه استقلال و پرسپولیس قراردارند، اظهار داشت: اولا این دو ورزشگاه هنوز به دو باشگاه واگذار نشده و تا جایی که من اطلاع دارم، در دوره قبلی وزارت ورزش تفاهم نامه‌ای با شهرداری تنظیم شد که حتی به مرحله امضا هم رسید اما به دلیل تغییر مدیریت امضاهای نهایی از طرف شهرداری انجام نشد.

عضو شورای شهر تهران گفت: بر اساس این تفاهم نامه، با توجه به اینکه شهرداری تهران برای ساخت پایانه و ایستگاه مترو حدود 13 هکتار زمین ورزشگاه تختی را از وزارت ورزش گرفته و در آنجا مشغول کار است، مقرر شد در ازای آن این دو استادیوم با آن 13 هکتار زمین تهاتر شود. یعنی در واقع نه وزارت ورزش و نه مجموعه مدیریت شهری چیزی را بخشیده‌اند.

وی افزود:‌ طرفین پذیرفتند. از طرف وزارت ورزش امضاهای تفاهم نامه انجام شد اما در شهرداری به دلیل پایان دوره مدیریت شهری قبلی، امضا نشد اما در این دوره مجددا پیگیری شده است. در همین جریان دوباره مقرر شد بخش دیگری از استادیوم تختی بابت احداث ادامه بزرگراه شهید شوشتری یعنی حدود 13 هکتار دیگر از زمین‌ها به شهرداری واگذار شود تا کار ساخت بزرگراه را ادامه بدهد. مذاکرات بین وزارت ورزش و شهرداری به اینجا رسید که به ازای این هم شهرداری املاکی را در اختیار وزارت ورزش قرار بدهد.

آخوندی تصریح کرد:  یعنی قرار است به ازای حدود 26 هکتار از زمین‌های مجموعه ورزشگاه تختی بابت ساخت مترو و بزرگراه شوشتری، شهرداری ملک و زمین و استادیوم تهاتر کند. به خود استادیوم فوتبال کاری ندارند. بخشی از زمین‌های این مجموعه مورد استفاده قرار می‌گیرد. الان هم پایانه و ایستگاه در بخشی از زمین‌ها در حال ساخت است. همین الان هم این دو استادیوم در اختیار استقلال و پرسپولیس است اما وزارت و شهرداری توافق کردند که به این صورت با هم تهاتر کنند. در واقع مالکیت ورزشگاه‌ها به دو باشگاه منتقل می‌شود تا جزو املاک آن‌ها باشد.

عضو شورای شهر تهران گفت: قرار نیست طرفین چیزی را ببخشند اما نکته مهم این است که این توافق هنوز قطعی نشده و در مرحله مذاکرات است. باید امورات و روال قانونی آن در شهرداری انجام شود. زمان امضای نهایی را شهرداری می‌تواند بگوید. شورای شهر هم ناظر بر این مسائل است، در بخش‌هایی که شورای شهر باید نظر بدهد حتما شهرداری موضع شورا را هم اخذ می‌کند. از آن طرف هم وزارت باید روال قانونی خودش را طی کند. تا جایی که خبر دارم و شهردار تهران هم تاکید کرده؛ فرایند قانونی باید خیلی کوتاه انجام شود. یعنی طرفین سریعا با هم توافق کنند و بر اساس قوانین و مقررات این کار را انجام بدهند.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۳۵۹۲۶۵ //
ارسال نظر