//
کدخبر: ۳۹۳۱۱۵ //

مهمترین تکنیک های درس خواندن برای کنکور در شلوغی های عید!

درس خواندن در عید به دلیل نزدیک بودن به زمان کنکور اهمیت زیادی دارد درنتیجه با روش صحیح درس خواندن در نوروز میتوانید نتیجه بهتری در کنکور کسب کنید.

مهمترین تکنیک های درس خواندن برای کنکور در شلوغی های عید!
به گزارش فرتاک نیوز،

تعطیلات نوروزی فرصت مناسبی برای داوطلبان کنکور سراسری است. این زمان برای آن دسته از کنکوری ها که از مطالعه جامانده اند، بسیار مناسب است تا بتوانند زمان های از دست رفته را جبران کنند.

درس خواندن در عید و تعطیلات آن به افرادی که از هر فرصتی تا کنون برای خواندن استفاده نموده اند، نیز کمک خواهد کرد که از دیگر رقبای خود سبقت گرفته و به موفقیت بیشتری دست یابند. 

مرور عیدانه ی کنکور

تعطیلات نوروز تقریبا از 25 اسفند تا 15 فروردین در نظر گرفته می شود، این مدت به دلیل تعطیلی مدارس بهترین زمان برای مطالعه دروس و جبران مطالعات پیشین می باشد.

برنامه ریزی کنید

برنامه ای برای عید قبل از شروع مطالعات خود تهیه کنید تا با اجرا کردن آن گامی مثبت به سمت هدف خود بردارید. توصیه ای که داریم این است که از روش تابلو پیشرفت استفاده کنید یعنی در یک برگه یا دفتر مباحث هر درسی را حداگانه بنویسید، سپس وضعیت درسی خود را مشخص نمایید تا بدانید در کدام قسمت از درس ها مشکل دارید و کدام مباحث برایتان راحت تر است.

برنامه ریزی

زمان بندی نمایید

برای هر کس اختصاص زمان به مطالعه در تعطیلات نوروزی متفاوت خواهد بود. بهتر است در ایام نوروز 8 ساعت در طول روز مطالعه کرده و در کنار آن تست بزنید.

در نظر داشته باشید، درس خواندن مداوم و بدون استراحت، بازدهی یادگیری شما را کاهش می دهد پس45 دقیقه تا 1 ساعت به خواندن دروس خود بپردازید، سپس یک ربع استراحت کرده و مجددا شروع به مطالعه کنید.

برنامه خود را طوری تنظیم کنید که خارج از توان شما نبوده و انعطاف پذیر باشد.

در هنگام زمانبندی، ساعتی را برای تفریحات خود در نظر بگیرید.

به مکان مطالعه توجه کنید

برای مطالعه در ایام نوروز شما باید مکان مناسبی را انتخاب نمایید که آرام بوده تا تمرکز لازم را داشته باشید. اگر خانه تان شلوغ است و یافتن مکان مناسبی برای مطالعه دشوار است؛ لذا پیشنهاد می کنیم که در اردوهای مطالعاتی نوروزی موسسات مختلف شرکت نمایید یا از محیطی آرام مثل کتابخانه منطقه محل سکونت استفاده کنید.

درس خواندن

تنها خواندن دروس اختصاصی را در نظر نگیرید

شما در ایام عید باید طوری برنامه ریزی نمایید که هم دروس اختصاصی و هم دروس عمومی را مطالعه نمایید. طوری برنامه ریزی کنید که حدودا 60 درصد از زمان مطالعه را به دروس اختصاصی و 40 درصد را به مطالعه دروس عمومی کنکور سراسری اختصاص دهید. تست زنی دروس اختصاصی را همان روز و دروس عمومی را حداقل 1 الی 2 روز بعد از مطالعه انجام دهید.

تست بزنید

زمانی که دروس خود را با تست دوره می کنید، راندمان شما بالاتر رفته و خود به خود فعال و پویاتر درس خواهید خواند. اگر شما در طول زمانی که برای کنکور درس خوانده و تست زده اید، احتمالا برخی تست ها را علامت زده اید، تست هایی که حل کردن آنها برایتان مشکل بوده پس در این فرصت به سراغ تست های نشانه دار بروید و تست هایی که بلد نبودید را حل کنید. اگر این تست ها را درست زدید، به سراغ دیگر تست ها بروید اما اگر باز هم در حل این تست ها مشکل داشتید، کتاب و پاراگراف مربوط به آن قسمت را مطالعه نمایید. سوال هایی که دوباره اشکال داشتید با رنگ دیگر مشخص کنید تا یک ماه مانده به کنکور آنها را مرور و حل کنید.

جمع بندی کنید

در عید نوروز روش درس خواندن برای هر داوطلب متفاوت است. کسانی که در طول سال درس خوانده اند، عید نوروز را باید به جمع بندی مطالب خوانده شده و مرور و تست زنی برای تثبیت مباحث در ذهن اختصاص دهند و افرادی که هنوز شروع نکرده اند، می توانند با توجه به بودجه بندی کنکور مطالعه را آغاز نمایند.

درس خواندن برای کنکور

از خلاصه نویسی استفاده نمایید

اگر قبل از عید درس خوانده و برای خود خلاصه نویسی کرده اید حتما در تعطیلات عید هنگام مطالعه درس ها از خلاصه نویسی استفاده نمایید. همچنین اگر در ایام عید در زمان خواندن هر مبحث خلاصه هایی را نوشته اید، در پایان روز، خلاصه ها و نکات مهم دروس را مرور نمایید. در آخر هر هفته نیز خلاصه هایی را که در طول هفته مطالعه کرده اید، دوباره مرور نمایید تا در ذهن شما تثبیت گردد.

آزمون جامع از خود بگیرید

برای ارزیابی خود هر روز مجموعه سوالات مربوط به هر مبحثی که خوانده شده را حل کنید تا بدین شکل متوجه اشکالات خود شوید.

از تغذیه مناسب استفاده کنید

تغذیه مناسب تاثیر زیادی بر یادگیری شما می گذارد پس سعی کنید در ایام نوروز تغذیه مناسب داشته باشید و از خوردن آجیل، تنقلات و غذاهای سنگین خودداری نموده و از خوراکی هایی استفاده کنید که هضم آسان تری دارند.

تغذیه درس خواندن

نکات پایانی

  1. برای غلبه بر تنبلی برنامه ی روزانه شما باید دقیق و ساعت به ساعت نوشته شود و جلوی چشمتان باشد.

  2. منظم باشید و خود را مقید کنید که برنامه ی خود را درست پیش ببرید.

  3. به خودتان اعتماد داشته باشید.

  4. اگر احساس می کنید که زیاد مطالعه خوب و مفید نداشته اید، خود را نبازید و برای برنامه ی فردا خواسته هایتان از مطالعه ی مفید را اجرا کنید.

  5. برای هر روزتان انگیزه داشته باشید و به این بیاندیشید که برای چه درس میخوانید و علایقتان از درس خواندن و کنکور شرکت کردن چیست؟

  6. تنبلی و اهمال کاری را ترک کنید و از هر فرصتی به نحو احسن استفاده نمایید.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۳۹۳۱۱۵ //
ارسال نظر