//
کدخبر: ۴۱۵۱۴۷ //
توسل به حضرت زینب (س)

پنج روش توسل به حضرت زینب (س) برای رفع گره‌های مشکلات | توسل به حضرت زینب برای ازدواج

توسل به حضرت زینب در زمان گرفتاری‌ها و مصیبت‌ها یکی از پربرکت‌ترین توصیه‌های دینی در آئین مسلمانان است. در این مقاله نمونه‌هایی از روش‌های توسل به ایشان را برای شما آورده‌ایم.

پنج روش توسل به حضرت زینب (س) برای رفع گره‌های مشکلات | توسل به حضرت زینب برای ازدواج

متوسل شدن به ائمه اطهار همواره یکی از رایج‌ترین شیوه‌ها برای طلب مغفرت و حاجت‌روایی در میان مسلمانان و شیعیان در سراسر جهان است. برای متوسل شدن، بزرگان دینی ما روش‌های مختلفی را توصیه کرده‌اند. نذری دادن، ختم صلوات، برپایی مجالس روضه و نماز خواندن نمونه‌ای از این راه‌های نزدیکی به پروردگار و اولیای خداوند بزرگ است.

زمانی که غرق در مصیبت و گرفتاری می‌شویم و به دنبال راهی برای صبوری و تحمل مشکلات هستیم، به حضرت زینب که نماد و الگوی صبر در میان جامعه مسلمانان است، متوسل می‌شویم. برای توسل به حضرت زینب در منابع دینی ذکرها و دعاهایی روایت شده که در ادامه به گوشه‌ای از آن‌ها اشاره می‌کنیم.

توسل به حضرت زینب برای ازدواج

امام زمان (عج) می‌فرمایند: «هرگاه واسطه آبرومندی خواستید، حضرت زینب (ع) را به درگاه خداوند متعال واسطه قرار دهید تا ناراحتی شما برطرف شود.»

یکی از بهترین راه‌های توسل به حضرت زینب در امر ازدواج که در کتاب‌های دینی به دفعات تکرار شده، خواندن نماز حضرت زینب است. برای خواندن این نماز اعمالی که در ادامه گفته شده را به ترتیب انجام دهید:

به مدت ۱۴ روز دو رکعت نماز بعد از نماز صبح بخوانید.

بعد از نماز ۱۴ مرتبه سوره توحید را بخوانید.

سپس ۶۹ مرتبه صلوات بفرستید و به حضرت زینب هدیه کنید.

در پایان نذر کنید و ۶۹ اسکناس صدقه دهید.

همچنین برای مدت ۴۰ روز، روزانه ۴۰ مرتبه سوره حمد بخوانید و ثواب آن را به حضرت زینب هدیه کنید.

توسل به حضرت زینب با صلوات

اگر گرفتار مصیبت و مشکلات هستید، به حضرت زینب متوسل شوید. طلب صبر کنید و به آرامش برسید. برای توسل به حضرت زینب در بعضی روایت‌ها سفارش شده برای مدت ۶۹ روز (۶۹ عدد ابجد حضرت زینب است) هر روز ۶۹ مرتبه صلوات بفرستید. ثواب این صلوات‌ها را به حضرت زینب هدیه کنید. همچنین توصیه شده ۶۹ اسکناس نذر کنید و صدقه دهید.

در روشی دیگر آمده که برای حاجت‌روایی ۱۰۰ صلوات بفرستید به نیت حضرت زینب و ۹۹ صلوات را به حضرت هدیه کنید و ۱ صلوات باقیمانده را بعد از رسیدن به حاجت خود بفرستید.

توسل به حضرت زینب با صلوات

توسل به حضرت زینب برای شفای بیمار

در روایت‌ها آمده که شخصی بیش از ۱۲ سال به بیماری گرفتار شد و برای درمان به پزشکان مختلفی مراجعه کرد و در نهایت جوابی نگرفت. برای شفای بیماری با خانواده به کربلا رفت و آن‌جا هم گرفتار بیماری شد. مدت‌ها گذشت و به مجلسی دعوت شد. یکی از علمای دینی که در آن مجلس سخنرانی می‌کرد، فرمود: «پدرم سفارش کردند که هرگاه حاجتی دارید، خدای بزرگ را سه بار به نام حضرت زینب سوگند دهید، انشاالله که حاجت‌روا می‌شوید.»

شخص بیمار می‌گوید برای مدتی این توصیه را انجام دادم و خداوند مرا حاجت‌روا کرد.

در روایتی دیگر آمده که یکی از راه‌های توسل به حضرت زینب برای شفای بیماری، خواندن نماز حضرت زینب بین نماز مغرب و عشا است. بعد از نماز به سجده می‌روید و ۶۹ بار «یا رَباهُ» را تکرار می‌کنید.

توسل به حضرت زینب در شب تولدش

به طور کلی در منابع دینی نمازی که برای توسل به حضرت زینب توصیه شده، یک نماز دو رکعتی به نیت حضرت زینب است که خواندن آن در شب ولادت ایشان ثواب زیادی دارد. اما در بعضی روایات این نماز دو رکعتی با ذکرهای دیگری هم نوشته شده و بر خواندن این نماز در شب سه‌شنبه تاکید بسیار شده‌است. چگونگی خواندن این نماز را در ادامه بخوانید:

۱. ۲ رکعت نماز به نیت متوسل شدن به حضرت زینب بخوانید.

۲. سپس ۲۵ مرتبه بگویید: «السَّلامُ علیکِ یا بِنتَ امیرالمومنین علیه‌السلام وَ رَحَمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ»

۳. بعد از آن ۲۵۱۰ مرتبه بگویید: «یا حی یاقیوم»

۴. بعد از آن ۱۴ مرتبه بگویید:

شفیعه دو سرا بانوی عفت و حیا زینب

حیا و عفت و ناموس کبریا زینب

به‌ حق جد و پدر و مادر تو

به پاره جگر مجتبی برادر تو

به آن وداع حسینت به ظهر عاشورا

بخواه حاجت ما را تو از حضرت زینب

و در نهایت حاجت خود را طلب کنید.

کلام آخر

در روایت‌ها آمده که در زمان تولد حضرت زینب، رسول خدا ایشان را در آغوش گرفت و گریست. زمانی که حضرت فاطمه علت را جویا شدند، پیامبر فرمودند: «گریه‌م به‌خاطر این است که پس از مرگ من و تو این دختر سرنوشت غم‌باری خواهد داشت. با مشکلات دردناکی روبه‌رو می‌شود و مصیبت‌های بزرگی را در راه رضای خدا تحمل خواهدکرد.»

قطعا واقعه عاشورا از جمله مصیبت‌های بزرگی است که حضرت زینب با آن روبه‌رو شده و درسی که از آن واقعه برای مسلمانان به جا مانده، صبوری پیشه کردن در سختی‌ها و پناه بردن به خدا و ائمه اطهار است.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۴۱۵۱۴۷ //
ارسال نظر