//
کدخبر: ۴۵۰۰۹۵ //

وضعیت جدید بازار شب عید / گوشت گوسفندی چند شد؟

مشاهدات میدانی حاکی از آن است که قیمت گوشت گوسفندی و گوساله نسبت به هفته‌های قبل تغییر چندانی نداشته و بر اساس گفته دبیر انجمن صنعت بسته‌بندی، نگرانی درباره تامین گوشت وجود ندارد.

وضعیت جدید بازار شب عید / گوشت گوسفندی چند شد؟
به گزارش فرتاک نیوز،

بر اساس مشاهدات میدانی از مغازه‌های سطح شهر تهران، قیمت هر کیلو شقه گوسفندی در حدود ۵۰۰ تا ۵۵۰ هزار تومان و قیمت ران، سردست، ماهیچه و گردن گوسفندی در حدود ۵۵۰ تا ۷۰۰ هزار تومان و قیمت گوساله در حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان است.

گفتنی است قیمت‌های ذکر شده حدودی بوده و ممکن است در برخی مناطق ، بسته‌بندی های خاص یا پاک شده قیمت آن بیشتر یا کمتر باشد.

در میادین میوه و تره بار نیز بر اساس نرخنامه این سازمان قیمت هر کیلو گوشت گوسفندی و گوساله در بازه قیمتی ۲۰۰ تا ۳۵۰ هزار تومان است.

مسعود رسولی - دبیر انجمن صنعت بسته‌بندی گوشت و مواد پروتئینی کشور - در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه حدودا روزی ۲۵۰ تن گوشت وارد کشور می‌شود، گفت:‌ این گوشت‌ها وارد شبکه توزیع شده و از نظر بهداشتی، اقتصادی، قیمت و... تحت نظارت و کنترل است.

وی با اشاره به اینکه هیچ نگرانی از بابت تامین گوشت در کشور وجود ندارد، گفت: گوشت در کلیه فروشگاه‌های زنجیره‌ای و غرف میادین میوه و تره بار وجود دارد.

دبیر انجمن صنعت بسته‌بندی گوشت و مواد پروتئینی کشور اضافه کرد: قیمت هر کیلو گوشت‌ مخلوط گوسفندی وارداتی بسته‌بندی ۳۱۶ هزار تومان، ران و سردست گوسفندی ۳۷۵ هزار تومان، گردن ۲۸۰ هزار تومان، هر کیلو ران و سردست گوساله ۲۹۹ هزار تومان و مخلوط گوساله ۲۴۵ هزار تومان است. این قیمت‌ها مصوب بوده و همه شرکت‌های بسته‌بندی موظف به رعایت آن هستند.

عوامل موثر بر قیمت گوشت قرمز

قیمت گوشت قرمز تحت تأثیر چندین عامل اقتصادی و عوامل دیگر قرار می‌ گیرد. برخی از عوامل موثر بر قیمت گوشت قرمز عبارتند از:

۱. عرضه و تقاضا: نسبت عرضه و تقاضا بر روی قیمت گوشت قرمز تأثیر می‌ گذارد. در صورت کاهش عرضه یا افزایش تقاضا، قیمت ممکن است افزایش یابد و برعکس.

۲. دسترسی به منابع غذایی: از آنجایی که تغذیه دام‌ها و بهره‌برداری از منابع غذایی برای تولید گوشت قرمز ضروری است، قیمت این منابع غذایی مثل خوراک دام و مرغ، جیره دام و آب و هوا می‌تواند قیمت گوشت را تحت تأثیر قرار دهد.

۳. نرخ ارز: در صورتی که گوشت قرمز وارداتی باشد، نرخ ارز به عنوان یک عامل مهم می‌تواند قیمت آن را تحت تأثیر قرار دهد. افزایش نرخ ارز می‌ تواند باعث افزایش قیمت گوشت قرمز وارداتی شود.

۴. هزینه‌ های تولید: هزینه‌های مرتبط با تولید گوشت قرمز از جمله هزینه‌های خوراک دام، نگهداری، واکسیناسیون، داروها، حمل و نقل و ... می‌ تواند تأثیری در قیمت نهایی گوشت قرمز داشته باشد.

۵. سیاست‌ های دولتی: سیاست‌های دولتی مانند تعرفه‌ های وارداتی، گمرکات و سیاست‌ های تنظیم قیمت می‌ تواند بر قیمت گوشت قرمز تأثیر بگذارد.

۶. عوامل جغرافیایی و آب و هوایی: شرایط جغرافیایی و آب و هوایی در کشورها می‌تواند بر تولید و توزیع گوشت قرمز تأثیر داشته باشد و در نتیجه بر قیمت آن تأثیر بگذارد.

مهم است توجه کنید که این عوامل به طور ترکیبی و پیچیده تأثیر می‌ گذارند و قیمت گوشت قرمز را تعیین می‌کنند. همچنین، شرایط محلی و سیاست‌ های داخلی هر کشور نیز می‌تواند تأثیر گذار باشد.

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
منبع: مهر
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۴۵۰۰۹۵ //
ارسال نظر
 
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فرتاک نیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فرتاک نیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد