//
کدخبر: ۴۸۲۵۱۶ //

از سقوط تا تعقیب شدن؛ شما بیشتر چه کابوسی می‌بینید؟

نتایج یک نظرسنجی از دو هزار نفر نشان می‌دهد که رایج‌ترین کابوس‌های شبانه شامل افتادن، تعقیب شدن و از دست دادن دندان‌ها هستند.

 از سقوط تا تعقیب شدن؛ شما بیشتر چه کابوسی می‌بینید؟
به گزارش فرتاک نیوز،

بر اساس این نظرسنجی که توسط "امری‌اسلیپ" در سال گذشته انجام شده، ۶۴.۷ درصد از شرکت‌کنندگان کابوس افتادن از ارتفاع را تجربه کرده‌اند. پس از آن، کابوس تعقیب شدن با ۶۳.۳ درصد و مرگ با ۵۴.۹ درصد از دیگر کابوس‌های متداول میان افراد شرکت‌کننده در نظرسنجی بودند.

کارشناسان باور دارند که کابوس‌ها معمولاً در واکنش به استرس‌های زندگی واقعی، مصرف داروها، شرایط روانی یا کیفیت نامطلوب خواب رخ می‌دهند. برخی کابوس‌ها، مانند احساس افتادن، ناشی از آرام شدن بدن هنگام خواب است که معمولاً با بیدار شدن ناگهانی فرد همراه است. طبق اطلاعات "هلث‌لاین"، عدم اعتماد به نفس، اضطراب و احساس ناتوانی یا تحت فشار بودن نیز می‌تواند از دلایل این پدیده باشد.

در حالی که ۶۳.۳ درصد افراد تجربه تعقیب شدن در خواب را گزارش داده‌اند، "لسلی الیس"، نویسنده و معلم، این پدیده را یکی از رایج‌ترین موضوعات کابوس‌ها می‌داند. به گفته او، این کابوس‌ها غالباً با پاسخ‌های غریزی "مبارزه یا فرار" مرتبط است و نشان‌دهنده افزایش سطح استرس افراد به دلیل مواجهه با نوعی تهدید در زندگی است.

کارشناسان معتقدند که کابوس از دست دادن دندان‌ها که حدود ۳۴.۳ درصد از شرکت‌کنندگان تجربه کرده‌اند، می‌تواند نشانه‌ای از اضطراب یا ترس باشد. به گفته "مگان هریسون"، مشاور خانواده، دندان‌ها نماد غرور و قدرت هستند و این خواب ممکن است نشان‌دهنده احساس ناتوانی یا آسیب‌پذیری در زندگی فرد باشد.

برخی از روش‌های توصیه‌شده برای کاهش کابوس‌ها شامل عدم استفاده از تلفن همراه یا دستگاه‌های الکترونیکی قبل از خواب است، زیرا نور آبی این دستگاه‌ها می‌تواند کیفیت خواب را کاهش دهد. دکتر "دبورا لی"، متخصص خواب، پیشنهاد می‌کند که برای کاهش استرس و اضطراب از روش تنفسی "۴-۷-۸" استفاده شود که می‌تواند با آرام‌سازی سیستم عصبی پاراسمپاتیک به بهبود خواب کمک کند.

این تکنیک شامل دم به مدت ۴ ثانیه، نگه‌داشتن نفس برای ۷ ثانیه و سپس بازدم به مدت ۸ ثانیه است.

از دیگر راهکارهای پیشنهادی برای مدیریت کابوس‌ها، نوشتن یک دفترچه یادداشت روزانه است تا افراد بتوانند عواملی که موجب بروز خواب‌های بد می‌شود را شناسایی کنند.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۴۸۲۵۱۶ //
ارسال نظر