انهدام دو باند بزرگ تهیه وتوزیع مواد مخدر صنعتی در مازندران
رئیس پلیس مازندران از اجرای ۱۴۳ طرح پاکسازی مناطق آلوده از آسیبهای اجتماعی در استان خبر داد.
سرتیپ دوم پاسدار سید محمود میرفیضی اظهار داشت: در فروردین امسال با انهدام ۱۰باند تهیه و توزیع مواد مخدر در سطح استان، بیش از ۲۳۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف شد.
وی از اجرای ۱۴۳ طرح پاکسازی نقاط آلوده در اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی و طرحهای کنترل محورهای مواصلاتی خبر داد و افزود:۸۰۶ خرده فروش موادمخدر در این طرحها شناسایی و دستگیر شدند.
میرفیضی با اشاره به اینکه در این باره ۱۰۶ معتاد متجاهر نیز جمعآوری و به مراکز بازپروری ماده ۱۶ تحویل شدند، افزود: ۱۳۸ دستگاه خودروی نیز در اجرای این طرحها توقیف شدند.
وی با اشاره به انهدام دو باند بزرگ تهیه وتوزیع مواد مخدر صنعتی و کشف شش کیلو و۵۰۰ گرم شیشه در یک عملیات موفق انتظامی در فروردین امسال، گفت: مبارزه با اعتیاد از اولویتهای فرماندهی انتظامی استان در سال جاری است.
فرمانده انتظامی مازندران از خانوادهها خواست: برای ریشهکن کردن اعتیاد در جامعه که موجب تباهی جوانان و نوجوانان جامعه میشود ضمن همکاری با پلیس هرگونه اطلاعات واخبار در این خصوص را به مرکز فوریتهای پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند.
وی بیان کرد: امروزه اعتیاد مشکل بزرگ جامعه بوده و خساراتی که این معضل و بلای خانمانسوز به جا میگذارد، بسیار زیانبار است، زیرا نیروی جوان جامعه را از چرخه تولید ملی خارج میکند.
فرمانده انتظامی مازندران، افزود: نتایج و آثار شومی در ارتباط با مصرف مواد مخدر به وجود میآید و یکی از زیان بارترین آثار آن ارتباطی است که با دیگر جرایم اجتماعی در جامعه دارد، چون اعتیاد به تنهایی می تواند، عاملی برای ارتکاب جرائم در جامعه باشد.
میرفیضی، خاطرنشان کرد: از بین تمام جرائمی که معتادان مرتکب آن میشوند، درصد بالایی را سرقت و جرائم مالی تشکیل میدهد که آن هم به منظور تهیه پول برای خرید مواد مخدر است.
وی تصریح کرد: اعتیاد به موادمخدر یک معضل چند وجهی است و برای مقابله با آن باید تمامی ابعاد آن مورد توجه قرار گیرد، زیرا فرد معتاد علاوه بر داشتن بیماری جسمی دچار اختلالات شخصیتی، روانی و ناهنجاریهای رفتاری و اجتماعی و اعمال بزهکارانه در بیشتر مواقع به صورت ناخودآگاه می شود.
میرفیضی با اشاره به اینکه گروههای مختلف سنی به ویژه جوانان در معرض خطر ابتلا به اعتیاد قرار دارند، گفت: باید با برنامهریزیهای اصولی و منسجم برای پر کردن اوقات فراغت جوانان از طرف خانوادهها، مدارس، نظام فرهنگی و آموزشی تصمیمات لازم اتخاذ شود.