//
کدخبر: ۹۹۷۷۲ //
فاضلی مطرح کرد:

سود بانکی نزدیک به تورم، راهکار حمایت از کالای ایرانی/ضرورت اصلاح نظام تعرفه‌ای به نفع تولید

رئیس اتاق اصناف گفت:برای حمایت از تولید داخلی باید نرخ بهره بانکی نزدیک به نرخ تورم باشد.

سود بانکی نزدیک به تورم، راهکار حمایت از کالای ایرانی/ضرورت اصلاح نظام تعرفه‌ای به نفع تولید
به گزارش فرتاک نیوز،

 علی فاضلی رئیس اتاق اصناف کشور در برنامه گفتگوی ۱۸:۳۰ شبکه خبر در خصوص نقش اصناف در حمایت از کالای ایرانی اظهار داشت:در حال حاضر بیش از ۶۰۰ هزار بنگاه صنفی در کشور فعالیت می‌کند و ۳ میلیون شغل در این بخش‌ها ایجاد شده است.

فاضلی گفت: دولت در مصوبه‌ای جدید، ارز مورد نیاز برای تهیه مواد اولیه و مواد جانبی برای بهسازی و نوسازی ماشین آلات اصناف را همانند بخش صنعت در نظر گرفته است که این خود به حمایت از تولید داخلی کمکی شایان می‌کند.

نظام تعرفه‌ای در جهت تولید اصلاح شود

رئیس اتاق اصناف با بیان اینکه واردات بی رویه کالا، بازار کشور را تحت تاثیر قرار می‌دهد گفت: در این شرایط نظام تعرفه‌ای باید در جهت تولید اصلاح شود.

وی افزود:در این راستا باید تعرفه واردات برای کالا‌هایی که توان تولید آن‌ها را در داخل کشور وجود دارد، به حدی بالا باشد که واردات آن توجیه اقتصادی برای وارد کننده نداشته باشد.

فاضلی ادامه داد: از آن طرف در بخش تامین مواد اولیه و نوسازی و بهسازی ماشین آلات، تعرفه واردات باید پایین تعیین شود که به نفع تولید باشد.

وی تاکید کرد: اجرای این موارد در جهت اصلاح نظام تعرفه‌ای را از دولت درخواست کردیم چراکه به نفع تولید داخل است.

رئیس اتاق اصناف کشور گفت: هزینه سربار تولید در کشور ما بالاست. هزینه هایی، چون مالیات، بیمه، دستمزد کارگر تاثیر مستقیم بر قیمت کالای تولید شده دارد و دولت باید با عرضه مواد اولیه با قیمت مناسب، امکان تولید کالای رقابت پذیر در بازار را فراهم کند.

نرخ بالای بهره بانکی، سدی در برابر تولید

فاضلی گفت: نرخ کنونی بهره بانکی ۱۸ درصد است که تا به تولید کننده می‌رسد ۲۱.۵ درصدمی شود که این تفاوت نرخ سود باعث ایجاد هزینه‌های سرباری جدید و افزایش هزینه تولید برای تولیدکننده می‌شود.

رئیس اتاق اصناف تصریح کرد: مناسب‌ترین راهکار برای اینکه تولیدکننده داخلی بتواند در بازار، قدرت عرضه تولیدات خود را داشته باشداینست که نرخ سود بانکی در حد تورم باشد.

 

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۹۹۷۷۲ //
ارسال نظر