//
کدخبر: ۱۷۶۵۷۸ //

اطلاعیه‌های تکراری قبل از شهرآورد پایتخت

در شرایطی که دو باشگاه سرخابی و مسئولان برگزاری مسابقه بر عدم بلیت فروشی در ورزشگاه تاکید می‌کنند، هنوز خیلی‌ها هستند که بلیت این بازی را تهیه نکرده اند.

اطلاعیه‌های تکراری قبل از شهرآورد پایتخت
به گزارش فرتاک نیوز،

یکی از مهم ترین مسائل فوتبال ایران در چند سال گذشته، بلیت فروشی اینترنتی یا کاغذی بوده است. از لیگ سیزدهم که به صورت رسمی برهان مبین بلیت فروشی اینترنتی را آغاز کرد تا کنون، هواداران مشکلات زیادی را در این خصوص تجربه کرده اند و حالا به نوعی سردرگم شده اند.

در لیگ سیزدهم در حالی که پرسپولیس و استقلال در قامت مدعی ظاهر شده بودند، بازی های خانگی این دو تیم با حداقل تماشاگر برگزار می‌شد و فارغ از مسائل فوتبالی، یکی از مهم ترین دلایل آن، بلیت فروشی عجیب اینترنتی بود. به شکلی که مجری این امر، بلیت قسمت جایگاه و روبروی جایگاه را فقط اینترنتی می‌فروخت و در ورزشگاه بلیت قسمت پشت دروازه و طبقه دوم به فروش می‌رفت. در شروع مسابقه هواداران که هنوز با شرایط خرید اینترنتی کاملا آشنا نبودند، در پشت دروازه قرار می‌گرفتند اما ناگهان در اواسط مسابقه جواز حضور رایگان در جایگاه و روبروی جایگاه را پیدا می‌کردند. همین اتفاقات و معطلی هواداران باعث می‌شد تا آن ها نسبت به حضور در ورزشگاه بی‌میل شوند.

از طرف دیگر آن هایی که بلیت اینترنتی می‌خریدند نیز در مقابل گیت ها معطلی زیادی داشتند و همچنین سایت بلیت فروشی نیز اشکالات نرم افزاری زیادی داشت. اما پس از این که باشگاه‌ها برای گرفتن حق بلیت فروشی اقدام کردند و برهان مبین را کنار زدند، اوضاع بدتر هم شد.

سرخابی ها که به واسطه مقاومت هواداران در خرید از سامانه بلیت فروشی سابق، به حق خود رسیده بودند، در این سال‌ها هرگز نتوانستند یک بستر مناسب برای خرید و فروش بلیت را فراهم کنند که اوج آن در دیدار نیمه نهایی و فینال لیگ قهرمانان آسیا بود که هواداران با باگ های مختلفی مواجه شدند.

اما در این بین شاید تنها نقطه اشتراک بلیت فروشی اینترنتی از سوی فدراسیون فوتبال و باشگاه ها یک اطلاعیه در شب بازی ها بوده است: «لطفاً بدون خرید بلیت الکترونیکی به ورزشگاه نیایید چون بلیتی فروخته نخواهد شد.» این اطلاعیه شب بازی های دربی چند باره منتشر می‌شد اما چیزی که وجود داشت برخلاف این بود. صبح روز بازی گیت ها شروع به بلیت فروشی می‌کردند و حتی میزان بیشتری از ظرفیت بازی بلیت فروخته می‌شد. حتی در اتفاقی جالب وقتی هوادارانِ بدون بلیت مقابل در ورزشگاه تجمع می‌کردند، مسئولان آن ها را به ورزشگاه را میدادند تا از ازدیاد جمعیت جلوگیری کنند.

حالا اما برگزاری دربی در فروردین ماه و تعطیلات نوروز داستان های این چنینی را پرماجراتر کرده است. در ابتدا سعید فتاحی بر اینترنتی بودن بلیت فروشی تاکید کرد و سپس معاون امنیتی استاندار تهران نیز اعلام داشت که تنها ۵۷ هزار بلیت فروخته خواهد شد. در عین حال باشگاه پرسپولیس اعلام کرد که نیروی انتظامی مقابل هواداران بدون بلیت می‌ایستد و از ورود آن ها به ورزشگاه جلوگیری می‌کند. همچنین طرفین تاکید کردند که به هیچ وجه بلیت کاغذی فروخته نخواهد شد.

البته شاید نقطه ابهام اصلی برای هواداران دلیل فروخته نشدن ۲۰ هزار بلیت باقی مانده باشد که توضیحی برای آن داده نشده اما بی تردید یک نقطه سوال برانگیز دیگر نحوه کار سازمان لیگ و باشگاه پرسپولیس به عنوان تیم میزبان در عدم بلیت فروشی کاغذی است. هواداران فوتبال باتوجه به رفتارهای پیشین این‌چنینی، حالا نسبت به این اطلاعیه ها کمی بی اعتماد هستند و شاید برای تماشای بازی به بهانه خرید بلیت کاغذی یا بازار سیاه روانه ورزشگاه شوند؛ واکنش مسئولان به این اقدام چه خواهد بود؟!

آیا بار دیگر با بی اعتبار کردن اطلاعیه های قبلی بلیت فروشی کاغذی یا تقسیم بلیت سهمیه ای انجام خواهد شد یا این که این دیدار حساس با تنها ۵۷ هزار تماشاگر به انجام خواهد رسید؟

 

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
منبع: ورزش3
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۱۷۶۵۷۸ //
ارسال نظر