اخاذی ۲۰ میلیون تومانی از دختر جوان در تلگرام
رئیس پلیس فتا تهران از دستگیری پسر جوانی که در نقش یک خواستگار نقشه اخاذی ۲۰ میلیون تومانی از دختر جوان را به اجرا رساند.
سرهنگ تورج کاظمی، رئیس پلیس فتا تهران گفت: چندی قبل دختر ۲۳ سالهای با حضور در اداره پلیس فتا از ماجرای گرفتار شدن در دام اخاذیهای خواستگار فریبکار خبر داد.
وی افزود: دختر جوان دراظهاراتش عنوان کرد چندی قبل با پسر جوانی در شبکه اجتماعی تلگرام آشنا شدم و بعد از مدتی، پسر جوان با اعتماد سازی ماجرای ازدواج را مطرح کرد و همین پیشنهاد باعث شد تا با هم یک قرار ملاقات بگذاریم و از آن زمان بعد با گذشت زمان علاقه من به او بیشتر شد تا جاییکه چند تصویر و فیلم خصوصیام را برایش ارسال کردم.
رییس پلیس فتا تهران گفت: ماموران در ادامه تحقیقات پی بردند که پسر جوان که با اعتماد سازی و به بهانه ازدواج توانسته به عکسهای شخصی دختر جوان دست پیدا کند در نخستین مرحله با تهدید به انتشار تصاویر و فیلمهای خصوصی و شخصی دختر جوان اقدام به اخاذی ۲۰ میلیون تومانی از وی میکند.
سرهنگ کاظمی ادامه داد: تیم پلیسی در گام بعدی در تحقیقات از سمیرا متوجه شدند که پسر فریبکار پس از دریافت ۲۰ میلیون تومان چند روزی در سکوت بوده، اما بار دیگر در تماس با دختر جوان شروع به اخاذی و دادن پیشنهادهای شوم و شیطانی برای در امان بودن آبروی وی میکند.
رییس پلیس فتا تهران گفت: در ادامه تجسسها مشخص شد که پسر جوان هیچ آدرس و تلفنی از محل کار و زندگیاش در اختیار سمیرا قرار نداده است و سعی داشته هیچ سرنخی در ماجرای اخاذی میلیونی و پیشنهادهای شومش قرار ندهد.
وی افزود: تیمی از کارشناسان پلیس فتا با اقدامات فنی و پلیسی توانستند مخفیگاه پسر جوان را در جنوب تهران را شناسایی کنند و پس از هماهنگی با مقام قضایی و در عملیاتی غافلگیرانه این خواستگار فریبکار دستگیر شد.
سرهنگ کاظمی ادامه داد: متهم ابتدا خود را بیگناه میدانست، اما وقتی در برابر دختر جوان قرار گرفت به ناچار لب به سخن باز کرد و گفت که از همان ابتدا با انگیزه مالی و اخاذی از دختر جوان این دوستی را شروع کردم و، چون هیچ آدرس و تلفنی در اختیار سمیرا قرار نداده بودم فکر نمیکردم دستگیر شوم به همین خاطر بار دیگر دختر جوان را تهدید کردم، اما پلیس را بالای سر خودم دیدم.
سرهنگ کاظمی گفت: این روزها به دلیل گسترش ارتباطات مجازی، شکل گیری روابط دوستانه و عاشقانه رشد چشمگیری را نشان میدهد، هرنوع رابطهای در فضای مجازی" میتواند آسیبهایی هم به دنبال داشته باشد و اکنون که استفاده از شبکههای اجتماعی امری اجتناب ناپذیر است و بیشترین زمان تعامل ما در این شبکهها شکل میگیرد، بهتر است درکنار استفاده مطلوب از آن با رعایت برخی آداب" از سوء تفاهم و آسیبهای تعامل، در این فضا بکاهیم.
وی افزود:همانطور که برای حضور در جامعه و تعامل با دیگران رعایت احترام به حریم خصوصی افراد ضروری است فضای مجازی و شبکههای اجتماعی خالی از این امر نیستند لذا همیشه حواستان باشد که اعتماد، باعث واکنش سریع شما برای ارسال مطالب شخصی نگردد و فضای مجازی را فضایی امن برای ارسال اطلاعات خصوصی خود به افراد غیر قابل اعتماد ندانید و در دوستیها وارتباطات خود با افراد در فضای مجازی با دقت و مشورت با والدین برخورد کنید.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.