داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعتراض کردند/نتایج دوباره بررسی شد!
رئیس مرکز برنامهریزی منابع انسانی با اشاره به رسیدگی به اعترضات داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش گفت: رسیدگیهای لازم در این زمینه انجام شد تا حق کسی ضایع نشود.
اسفندیار چهاربند (رئیس مرکز برنامه ریزی منابع انسانی آموزش و پرورش) در گفتگو با خبرنگار درباره پیگیریهای صورت گرفته برای رسیدگی به اعتراضات شرکت کنندگان آزمون ستخدامی آموزش و پرورش گفت: داوطلبانی که از طریق کنکور سراسری کد شغل محلهای دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی را انتخاب کرده بودند، فرآیند پذیرششان دو بخش کلی دارد؛ بخش اول امتیازی است که از آزمون سازمان سنجش و در آزمون سراسری به عمل میآید و داوطلبان در آنجا به اصطلاح شغل دبیری را انتخاب میکنند، در این میان دو برابر ظرفیت پذیرش از کسانی که حد نصاب را احراز کردهاند به مرحله بعدی معرفی میشوند که در واقع بخش دوم است.
وی ادامه داد: مرحله بعدی شامل سه فرآیند کلی از جمله معاینه، مصاحبه و گزینش است. در مرحله معاینه کسانی که استانداردهای لازم معاینات را برای پذیرش داشته باشند به مرحله بعدی یعنی مصاحبه راه پیدا میکنند که حداقل امتیاز در این مرحله کسب نمره ۷۴ از ۱۰۰ است.
چهاربند با بیان اینکه در این مرحله سه نفر از متخصصان و کارشناسان دانشگاه فرهنگیان حضور دارند، گفت: یک نفر از این افراد به عنوان مسئول گروه مصاحبه کنندگان و دو نفر دیگر هم بر حسب تخصصی که دارند، پرسشنامههای استانداردی را اساس مصاحبه قرار میدهند. همچنین به گروه مصاحبه شونده یک دستورالعمل ارائه شده که طبق آن باید فرآیند مصاحبه را رعایت کنند و همه ملاحظات را در نظر بگیرند.
رئیس مرکز برنامه ریزی منابع انسانی تاکید کرد: بنابراین داوطلبان در مرحله مصاحبه از هر کدام از مصاحبه کنندگان امتیازی جداگانه میگیرند و مجموع نمره این سه نفر تعیین کننده کف امتیاز ۷۴ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز است. یعنی امکان دارد که یک داوطلب نمره ۸۰ یا یک داوطلب دیگر نمره ۶۰ بگیرد که این بر حسب امتیازات پرسشنامه و مجموع نمرهای است که از گروه مصاحبه شونده کسب کردهاند.
وی افزود: آنهایی که بالای ۷۴ یا ۷۴ نمره را کسب کردهاند به سازمان سنجش معرفی و طبق ضوابط موجود گزینش میشوند، اما آنهایی که کمتر از ۷۴ نمره را کسب کردهاند به سازمان سنجش معرفی نخواهند شد.
چهاربند با اشاره به اینکه حدود ۱۲ درصد از کل داوطلبان که ۳۲ هزار نفر هستند، در مراحل مختلف این آزمون قبول نشدهاند، گفت: ۱۲ درصد یا به عبارت دیگر نزدیک به چهار هزار نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش موفق به قبولی نشدند.
وی در خصوص اینکه مرحله معاینه و مصاحبه اعتراض ندارد، گفت: میان سه مرحلهای که عنوان شد، تنها مرحله گزینش اعتراض دارد که بر اساس اعتراضات مجدد نتایج آزمون بررسی میشود، البته در برخی موارد اگر داوطلبی خیلی اصرار دارد و تصور میکند به هر دلیلی در حق او اجحاف شده و مستحق نمره بالاتری است، در مرحله مصاحبه از گروه مصاحبه شونده در خواست کردیم که مجدد وضعیتش را بررسی کنند.
وی خاطرنشان کرد: علی رغم اینکه در دستور العمل آزمون استخدامی آموزش وپرورش اعتراض در مرحله معاینه و مصاحبه قابل قبول نیست، اما برای اینکه این افراد اطمینان حاصل کنند در جمع نمرات و معدلگیری اشتباهی صورت نگرفته، ما این کار را انجام دادیم.
وی تاکید کرد: فرآیند مصاحبه مجدد انجام نخواهد شد و اگر در اوراق سوالات، شمارش امتیازات یا فرآیند معدلگیری اشتباهی صورت گرفته باشد، این اشتباه قابل اصلاح است و اینها به فرآیند مصاحبه بر نمیگردد.
وی توضیح داد: با وجود چهار هزار ردیف باقیمانده که درحال حاضر موجود است، ما حتی خواستیم از این فرصت استفاده کنیم تا اگر اشتباهی صورت گرفته با بررسی مجدد امتیاز داوطلبان بتوانیم آنها را جذب کنیم، اما اشتباهی مشاهده نشد.
رئیس مرکز برنامه ریزی منابع انسانی در پایان اظهار داشت: در هر صورت رسیدگیهای لازم برای این مساله و اعتراضات انجام شده است تا حق کسی ضایع نشود، زیرا آموزش و پرورش هم علاقهمند است، پذیرش حداکثری داشته باشد.
رئیس مرکز برنامه ریزی منابع انسانی با بیان اینکه تصمیم داریم از چهار هزار ردیف باقیمانده نیز استفاده کنیم، گفت: در حال حاضر برای اینکه آن چهار هزار ردیف باقیمانده را تکمیل کنیم از وزارت علوم درخواست تکمیل ظرفیت کردیم. در صورت تایید وزارت علوم، این تکمیل ظرفیت نیز برای داوطلبان فرصت مناسبی است.
چهاربند اضافه کرد: فکر میکنم حداکثر تا هفته آینده وزارت علوم شرایط تکمیل ظرفیت را به ما اعلام کند.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.