تداوم مبارزه با متخلفان عرضه مرغ در بازار
معاون بازرسی و حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان سازمان صمت استان کرمانشاه از تداوم مبارزه با متخلفان عرضه مرغ در بازار خبرداد.
![تداوم مبارزه با متخلفان عرضه مرغ در بازار](https://cdn.fartaknews.com/thumbnail/GvCM6e6oRdEx/p_IUuvJQB-2mJilBKQWxvj1X0IDqLxtDyUgzRGJxjc1cGZ3vM-iFJE_oBnIHmGAlbIrI-F_GqBAJdFXUUYjjlsD0dLV3xuLqQHS3XWZxFj5ABC56oWB6IuGa3k4x3T2C/88.jpg)
مسعود بیگلری؛ معاون بازرسی و حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه گفت: در پی انجام بازرسیهای متناوب صورت گرفته در سطح بازار عرضه گوشت مرغ، بازرسان صمت موفق به کشف تخلفات گرانفروشی و عرضه خارج از شبکه گوشت مرغ توسط 8 واحد صنفی مرغ فروشی شدند.
بیگلری افزود: بازرسان برای این واحدهای متخلف، پرونده تشکیل داده و بلافاصله جهت پی گیری، بررسی و صدور احکام لازم به تعزیرات حکومتی استان ارجاع دادند.
وی در پایان؛ ارزش ریالی پروندههای متشکله را 2میلیاردو 363 هزارو 445 هزار ریال اعلام کرد.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.