//
کدخبر: ۴۹۸۰۵۷ //

انفجار گاز در اهواز چندین مصدوم بر جا گذاشت

سخنگوی اورژانس و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اهواز از مصدوم شدن پنج نفر در حادثه انفجار گاز و تخریب در یک مجتمع مسکونی در اهواز خبر داد.

انفجار گاز در اهواز چندین مصدوم بر جا گذاشت
به گزارش فرتاک نیوز،

عارف شرهانی در گفت‌وگویی اظهار کرد: ساعت ۷:۴۲ امروز (۲۰ بهمن‌ماه) از طریق تماس با سامانه ۱۱۵، موضوع انفجار و تخریب طبقه سوم یک مجتمع مسکونی هشت واحدی در خیابان مهرگان ۷ منطقه سپیدار اهواز روبه‌روی بیمارستان امیرالمومنین اطلاع‌رسانی شد.

وی با اشاره به اعزام دو دستگاه آمبولانس ۱۱۵ به محل حادثه افزود: در این حادثه پنج نفر شامل یک پسربچه یک ساله، دو مرد ۶۰ و ۶۴ ساله، و دو زن ۴۴ و ۲۳ ساله مصدوم شدند.

سخنگوی اورژانس و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: سه مصدوم این حادثه به علت سوختگی به بیمارستان آیت‌الله طالقانی اهواز و دو مصدوم به علت تروما به بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز انتقال یافتند. 

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۴۹۸۰۵۷ //
ارسال نظر