لزوم تشکیل کارگروه آموزش قبل از ورود به عرصه صنعت
داشتن اطلاعات کافی برای ورود به عرصه صنعت یکی از مهم ترین فاکتور های ایجاد یک صنعت پایدار و توانمند و بین المللی است و عدم اطلاعات کافی میتوان خطرات و خسران های جبران ناپذیری به همراه داشته باشد اگر صنعت گری بدون اطلاعات از بازارهای فروش و بازارهای خارجی و داخلی و محصولات روز دنیا و رقبای خود در داخل و حتی دیگر نقاط جهان اطلاعات کافی نداشته باشد و از تکنولوژی روز دنیا بی خبر باشد نمی تواند به رقابت با سایر برند ها و صنایع تولیدی بپردازد و برای محصولات خود بازاری ایجاد نماید.
آموزش در زمینه ی های مختلف منابع انسانی و به کار گیری نیروی مجرب و توانمند واستفاده بهینه از نیرو کار و نیز آموزش در زمینه های مختلف کاری که هر کدام از این موضوعات ممکن است مشکلاتی برای صنعتگر ایجاد نماید از جمله آموزش در خصوص نحوی محاسبه و پرداخت مالیات های مستقیم و غیر مستقیم و قوانین آنها و ارزش افزوده و یا نحوی دریافت و پرداخت تسهیلات از بانک ها و یا روش های نوین فروش و بازاریابی از نکات با اهمیت برای ورود به عرصه صنعت در هر کشوری می باشد. لذا در همین راستا باید کسانی که علاقه ای به ایجاد تولید و ورود به عرصه صنعت کشور دارند علاوه بر تشویق برای حضور، باید مورد راهنمایی مناسب قرار گیرند تا بتونند با اطلاعات کافی و دقیق وارد بازارها و ایجاد محصولات جدید و نوین شوند.
امروزه شاهد این هستیم که به علت نداشتن اطلاعات کافی در حوزه صنعت شخص صنعت گر در زمان ورود به این عرصه علاوه بر پرداخت هزینه های فراوان نمی تواند از مشوق های موجود نیز به درستی استفاده نماید و بعد از مدتی به دلیل مشکلات مالی یا مشکلات مربوط به فروش و بازاریابی از گردونه صنعت خارج شده و تنها حسرت ایجاد سوله ها و دیوارهای خود را بر دیده بینندگان خود می گذارد. بوده اند واحدها با نام ها و برندهای مختلف که به دلیل عدم شناخت از بازار و رها شدن در زمینه های مختلف کاری و بی توجهی بانک ها، امروزه با تعطیلی مواجه یا با حداقل حجم تولید به کار خود ادامه میدهند. گلایه های بیشمار صنعت گران از بانک ها و بالا بودن سود تسهیلات دریافتی که خود یکی از دغدغه های اساسی تولید کنندگان و صنعت گران است نبود بازار های هدف و عدم برنامه ریزی و اطلاعات نادرست در خصوص بازاریابی و نبود آموزش کافی است .آموزشی های که فقط برای بالا بردن آمارهای آموزشی درد ناراحت کننده صنعت امروز کشور است.
در این میان شهرکهای صنعتی برای انجام رسالت خود که همانا حمایت از صنعت است و وزارت صنعت به عنوان متولی اصلی این امر میتوانند با استفاده از کارشناسان مجرب خود کارگروهی را برای راهنمایی صنعت گران که علاوه بر اطلاعات دقیق در خصوص چگونگی ورود به عرصه صنعت و ایجاد بازار و نحوی دریافت تسهیلات و پرداخت مالیات ها و... ایجاد نمایند.
متاسفانه صنعت گران گاها از مزایای استقرار در شهرک صنعتی بی خبر هستند که با ایجاد این کارگرو و یا همان اتاق فکر قبل از صدور هر گونه مجوز کار می توان ایشان را آگاه نمود از مهم ترین مزایای استقرار در شهرک صنعتی که در اکثر مناطق و شهرهای بزرگ و کوچک با امکانات کافی و بستر های لازم برای ایجاد یک واحد صنعتی وجود دارد معافیت از پرداخت مالیات تا ده سال برای شهرکهای شعای 120کیلومتری تهران و 30کیلومتری شهرهای بزرگ قرار دارند.
کسب مجوزها از ادارات و سازمان های مختلف از مزایای مهم حضور در شهرک ها صنعتی میباشد یا اینکه واحدهای صنعتی با حضور در شهرکهای صنعتی از قوانین سخت شهرداری ها مستثنی می شوند پرداخت نقد و اقساط هزینه های انتفاع از تاسیسات و امکانات شهرک ها گامی بوده در راستای حمایت از تولید داخلی، یکی دیگر از مهم ترین ویژگی های استقرار در شهرک های صنعتی ایجاد شبکه ها و خوشه های مرتبط به یک صنعت در محدوده شهرکها و نواحی صنعتی است که با دقت نظر و یک نگاه کارشناسانه می توان با ایجاد یک خوشه در یک منطقه کلیه واحد های که در حال فعالیت هستند به هم معرفی نمود و از امکانات و تجهیزات مشترک علم روز دنیا استفاده نمایند.
در نهایت با حضور مهندس نجفی در سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی با توجه به توفیق ایشان در شهرداری تبریز و معرفی این شهر به عنوان یکی از بهترین شهرهای ایران و انتخاب به عنوان رییس اطلس شهرهای اسلامی و پایتخت گردشگری جهان اسلام، می توان از این تجربه در عرصه صنعت استفاده نمود و با برندسازی برای صنایع کشورمان و معرفی صحیح امکانات و پتانسیل های موجود در شهرک های صنعتی به صنعت گران واقعی اجازه رشد دهیم در این خصوص در شماره های بعدی مزایای اسقرار در شهرک ها و مشوقات حضور صنعت گران در شهرکها را به صورت جامع تری توضیح داده می شود.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.