//
کدخبر: ۱۷۰۲۷۵ //

درخواست افزایش اعتبارات تملکی(پوشش بهداشتی دامپزشکی) ازفرمانداران شهرستان های اسلام آباد غرب و گیلانغرب

مدیر کل دامپزشکی استان کرمانشاه حاج محمدی گفت: دامپزشکی می تواند با صیانت از سرمایه های دامی، کشور را به خود کفایی برساند.

درخواست افزایش اعتبارات تملکی(پوشش بهداشتی دامپزشکی) ازفرمانداران شهرستان های اسلام آباد غرب و گیلانغرب
به گزارش فرتاک نیوز،

مدیر کل دامپزشکی اقدامات و فعالیت های اداره کل دامپزشکی را در راستای حفظ سرمایه های دامی استان را قابل تقدیر دانست و افزود: سازمان دامپزشکی یکی از نهادهای بسیار مهم می باشد که اگر مورد توجه و حمایت بیشتر قرار گیرد می تواند با صیانت از سرمایه های دامی و افزایش آن، کشور را در تولید گوشت و فرآورده های خام دامی به خودکفایی برساند.

دکتر حاج محمدی طی روز گذشته درنشست جداگانه با فرمانداران شهرستان های اسلام آباد غرب و گیلانغرب با بیان اینکه دامپزشکی وظایف بسیار خطیر و حساسی را بر عهده دارد افزود: با اطلاع رسانی صحیح به مردم می توان به این سازمان در اجرای هر چه بهتر وظایف یاری رسانی تاکید کرد، تمام تلاش دامپزشکی پیشگیری از شیوع از بیماری های قابل انتقال دام به انسان و بیماری های واگیر است و در این راستا نیازمند حمایت و کمک هستیم.

حاج محمدی اشاره داشت: ضمن تشکر از حمایت های فرماندارن شهرستان های اسلام آباد غرب و گیلانغرب از عملکرد حوزه دامپزشکی و توجه ویژه به تامین سلامت جامعه، با بیان اینکه حرفه دامپزشکی سخت و نفس گیر است ولی حساس و اثرگذار می باشد و خواستار مساعدت بیشتر در زمینه تخصیص اعتبارات تملکی(پوشش بهداشتی دامپزشکی)، به دامپزشکی شهرستان های مربوطه شد.

وی تصریح کرد: در خصوص مقرر شدن دریافت هزینه واکسن تب برفکی از دامداران که به طور رایگان در اختیار دامداران قرار داده می شد و همچنین با افزایش قیمت دارو مواجه هستیم. و تامین واکسن تب برفکی برای دامداران اولویت اصلی ما می باشد.

وی اشاره داشت:در حال حاضر صد در صد دام سبک به صورت رایگان واکسینه می شود، اما در حوزه دام سنگین با اولویت دامداری های صنعتی تنها هزینه واکسن را پرداخت می کنند و در این راستا نیازمند حمایت و کمک هستیم.

فرماندار شهرستان گیلانغرب محمودیان نیز افزود: همکاری های بین بخشی مسئولین در استان نقش مهمی در کاهش کنترل، نظارت و حفظ سلامت فرآورده های خام دامی داشته و به تبع آن حفظ سلامت مصرف کنندگان از اولویت های اصلی دامپزشکی بوده است.

فرماندار شهرستان اسلام آباد غرب دکتر کریمی بر اطلاع رسانی اصحاب رسانه و مطبوعات، مبنی بر عدم ذبح دام و طیور در مراکز شهری و نصب بنرهای مختص این موضوع توسط شهرداری ها و دهیاران تاکید کرد و افزود: هدف از آموزش و ترویج و فرهنگ سازی بحث کشتار و عرضه مرغ زنده بصورت زنده و غیر مجاز و پسماند های ناشی از آن برای مردم، مزاحمت هایی ایجاد می کند که لازم است.نسبت به ساماندهی آن دستگاه های ذیربط برابر قانون وظایف محوطه را انجام دهند و فرهنگ استفاده از دام و طیور بسته بندی شده را در بین مردم نهادینه کنیم.

فرمانداران شهرستان های گیلانغرب و اسلام آباد غرب در این دیدارها با ابراز رضایت از عملکرد شبکه دامپزشکی این شهرستان ها اظهار داشتند:دامپزشکی با کمترین توقع سخت ترین کارها را انجام داده است و انشاا... با همکاری مسئولین شهرستان بتوانیم در موقع بحرانی موفق باشیم.

گفتنی است که دکتر حاج محمدی مدیر کل دامپزشکی استان کرمانشاه ضمن حضوردر شبکه دامپزشکی اسلام آباد غرب و گیلانغرب با کارکنان این شبکه نیز دیدار و گفت وگو داشت.

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۱۷۰۲۷۵ //
ارسال نظر