پرداخت کامل مطالبات کشاورزان توسط کارخانه قند بیستون
مدیرعامل شرکت قند بیستون از تسویه حساب کامل مطالبات همه کشاورزان طرف قرارداد خود تا پایان خردادماه خبر داد.
![پرداخت کامل مطالبات کشاورزان توسط کارخانه قند بیستون](https://cdn.fartaknews.com/thumbnail/wbpuVqfRursA/p_IUuvJQB-2mJilBKQWxvj1X0IDqLxtDOLlM_hFGPQJCZcp8aGL98TV13cckHCnCJhFQFliTHSDFq1zjMSGJ9b0RSLXFD0lrUYn3iexq-IG688WSm8UwBkKlwhpvHzWK/photo_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B9-%DB%B0%DB%B7-%DB%B0%DB%B7_%DB%B1%DB%B3-%DB%B1%DB%B7-%DB%B0%DB%B1.jpg)
محسن علی حسینی با اشاره به موانع موجود کارخانه متبوع در راستای کسب درآمد و توسعه این واحدتولیدی تصریح کرد: با وجود مشکلات مذکور، مطالبات کشاورزان نسبت به سال گذشته ۴ ماه زودتر پرداخت شد.
وی با بیان اینکه به طور قطع با حمایت از تولید، انگیزه تلاش مضاعف در تولیدکنندگان افزایش خواهد یافت، اظهار کرد: ارج نهادن به زحمات کشاورزان و حمایت از رونق تولید، بی شک به رونق چشمگیر اقتصادی در کشور منجر خواهد شد.
علی حسینی اظهار امیدواری کرد که مسوولان با دیدی باز و جامع نگرانه وبا عنایت به سخنان ارزشمند مقام معظم رهبری در زمینه "رونق تولید" و به تبع آن حمایت از واحدهای تولیدی؛ مشکلات این واحدها از جمله شرکت قند بیستون را دیده و در جهت برطرف کردن آن گام های اساسی بردارند.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.