//
کدخبر: ۲۸۹۰۴۱ //

بازوند:میانگین رعایت محدودیت‌ها در سراسر استان بین ۶۷ تا ۷۰ درصد است

استاندار کرمانشاه معتقد است، حدود 70 درصد مردم استان محدودیت‌های کرونایی را رعایت می‌کنند.

بازوند:میانگین رعایت محدودیت‌ها در سراسر استان بین 67 تا 70 درصد است

هوشنگ بازوند در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی که امروز (5 آذر) در استانداری کرمانشاه برگزار شد، اشاره‌ای به شرایط بیماری کرونا در کرمانشاه داشت و ادامه داد: تا قبل از اعمال محدودیت‌ها وضعیت در کرمانشاه بسیار سخت بود و اوج این سختی را در 24 تا 25 آبان با 1265 بستری داشتیم و در همین روزها تعداد فوتی های ما به 24 نفر در شبانه روز هم رسید.

به گزارش فرتاک نیوز، استاندار کرمانشاه از فشار جدی این تعداد بستری بر کادر درمان یاد کرد و گفت: در شرایط عادی وقتی فردی در بیمارستان بستری می‌شود 60 تا 70 درصد کارهای او را همراهش انجام می‌دهد، اما به دلیل شرایط خاص بیماری کرونا، تمام مسئولیت‌های بیمار اکنون به دوش کادر درمان افتاده است.

بازوند نتیجه این وضعیت را خستگی کادر درمان بعد از 9 ماه تلاش بی‌وقفه دانست.

وی اعمال محدودیت‌های کرونا چه تعطیلی واحدهای صنفی از ساعت 18 و چه محدودیت‌های جدید را منجر به بهبود وضعیت نسبی بیماری در استان دانست و عنوان کرد: هم اکنون تعداد افراد بستری ما به 860 نفر و فوتی‌ها نیز به یازده تا 13 نفر در روز رسیده است.

استاندار کرمانشاه از همراهی خوب مردم و اصناف در رعایت محدودیت‌ها با وجود همه سختی‌ها و مشکلات معیشتی قدردانی کرد و یادآور شد: میانگین رعایت محدودیت‌ها در سراسر استان بین 67 تا 70 درصد است.

بازوند با بیان اینکه این شرایط بر برخی از اقشار جامعه مانند کارگران و دستفروشان فشار مضاعفی وارد کرده، عنوان کرد: از افراد توانمند و یا اعضای اتاق بازرگانی که تمکن مالی دارند تقاضا داریم در این شرایط سخت به مردم کمک کنند.

موانع واگذاری پروژه‌ها به بخش خصوصی را مرتفع کنیم

وی در ادامه به ظرفیت ماده 27 قانون الحاق با موضوع واگذاری پروژه‌های دولتی به بخش خصوصی اشاره کرد و ادامه داد: این ماده ظرفیت بسیار بزرگی برای کرمانشاه است، اما اجرای آن با چالش‌هایی روبرو شده که باید برای حل آن تلاش کنیم.

استاندار کرمانشاه اضافه کرد: وقتی که یک قانونِ مصوب اجرا نمی‌شود، یعنی برای اجرا با چالش مواجه است که بخش قابل توجهی از این چالش‌ها را می‌توانیم در داخل استان مرتفع کنیم.

استاندار کرمانشاه نبود سرمایه‌گذار در کرمانشاه، ریسک نکردن مدیران، نگرانی از دستگاه‌های نظارتی و... را جمله مواردی دانست که باعث می‌شود واگذاری پروژه‌ها به بخش خصوصی به خوبی پیش نرود.

بازوند به بیان نمونه‌هایی از این موضوع پرداخت و عنوان کرد: بسیار تلاش کردیم ایرلاینی با اعتبار 600 تا هزار میلیارد تومان برای کرمانشاه بیاوریم که می‌توانست شرایط توسعه استان را تغییر دهد، اما با وجود پیگیری و جلسات متعدد هیچ بخش خصوصی در این زمینه پای کار نیامد.

وی از عدم واگذاری پروژه آزادراه همدان به کرمانشاه با سرمایه‌گذاری 3300 میلیارد تومان به بخش خصوصی هم یاد کرد و ادامه داد: همین پروژه اکنون برای اجرا به هفت هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

استاندار کرمانشاه ادامه داد: ورزشگاه 15 هزار نفری کرمانشاه به نرخ امروز 400 تا 500 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری است که خاک می‌خورد و هیچ مسابقه‌ای در آن برگزار نشده، اما هیچ بخش خصوصی هم نداریم که به این بلوغ رسیده باشد که یک ورزشگاه را تحویل بگیرد و رونق بدهد.

بازوند تاکید کرد: در برخی موارد نیز تجارب نامناسب واگذاری‌های گذشته که باعث شده اشتغال یک پروژه از دست برود، زمینه نگرانی دستگاه‌های نظارتی را فراهم کرده و بسیاری از مطالبات آنها به حق است.

وی پیشنهاد کرد برای رفع مشکلات واگذاری پروه ها به بخش خصوصی و استفاده از این ظرفیت، جلسه‌ای با حضور دستگاه‌های مربوطه و همچنین دیوان محاسبات، بازرسی، دادگستری و ... برگزار شود.

نگذاریم گلیم و گبه‌ دیگری در شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی ایجاد شود

موضوع دیگری که استاندار کرمانشاه در این جلسه به آن اشاره کرد ایجاد شرکت استانی سرمایه‌گذاری برای مدیریت سهام عدالت افرادی بود که روش غیرمستقیم را انتخاب کرده اند و گفت: معتقدم هنوز ساز و کار ایجاد چنین شرکت‌های استانی فراهم نیست و بهتر است همچنان طی یک تا سه سال آینده مدیریت سهام عدالت توسط خود وزارت اقتصاد صورت بگیرد.

بازوند تاکید کرد: 650 هزار نفر در استان روش غیرمستقیم را انتخاب کرده اند که عمدتا آگاهی چندانی درخصوص سهام‌داری ندارند و اگر سهام آنها به خوبی مدیریت نشود با چالشی مانند پرونده گلیم و گبه مواجه خواهیم بود که هیچ تضمینی برای مدیریت آن نیست.

وی تاکید کرد: از سوی دیگر اگر چنین شرکتی با ساز و کار درست و قوی ایجاد شود نزدیک به 8500 میلیارد تومان بر اساس ارزش روز سهام‌داران پول در اختیار دارد که می‌تواند سالانه حدود دو هزار میلیارد تومان از قبل آن سودآوری کند.

استاندار کرمانشاه از مکاتباتی که در این زمینه با معاون اول رئیس جمهور انجام شده یاد کرد که حتما نظر استانداران در اجرای این طرح سنجیده شود و عنوان کرد: راهکار مناسب این است که این شرکت‌های سرمایه‌گذاری در چند استان به صورت پایلوت اجرا شود و اگر موفق بود در سراسر کشور اجرایی شود.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۲۸۹۰۴۱ //
ارسال نظر