نخستین شهید مدافع سلامت در جهرم آسمانی شد
نخستین شهید مدافع سلامت دانشگاه علوم پزشکی جهرم شامگاه جمعه دار فانی را وداع گفت.
![نخستین شهید مدافع سلامت در جهرم آسمانی شد](https://cdn.fartaknews.com/thumbnail/mQBsd2vJnlCj/p_IUuvJQB-2mJilBKQWxvj1X0IDqLxtDOLlM_hFGPQJCZcp8aGL98TV13cckHCnCJhFQFliTHSDFq1zjMSGJ9b0RSLXFD0lrUYn3iexq-IEgEBj8wDMMNj-sVP-aJndD/157655178.jpg)
داوود علیان، کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریهای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جهرم در سن ۳۶ سالگی، پس از ۱۳ سال تلاش در راه خدمت به سلامت جامعه و درمان بیماران کرونایی شامگاه جمعه ۱۴ آذر به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
به گزارش فرتاک نیوز، شهید علیان متولد ۱۳۶۳ در شهر قطبآباد، دارای مدرک کارشناسی بهداشت و کارشناسی ارشد مهندسی اکولوژی انسانی، متاهل و دارای یک دختر ۷ ساله و سابقه ی ۱۳ سال کار در واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریهای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جهرم بود.
این کارمند پرتلاش پس از تحمل یک ماه درد و رنج ناشی از بیماری کرونا در بیمارستان پیمانیه جهرم دارفانی را وداع گفت و به جمع شهدای مدافع سلامت پیوست.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.