گلایه اعضای شورای شهر رشت از مصوبه کاهش اختیارات شوراها؛ شهرداری الکترونیک در رشت اجرایی میشود
مصوبه کاهش اختیارات شوراها و اجرایی شدن شهرداری الکترونیک از جمله موضوعات مطرح شده در جلسه امروز شورای شهر رشت بود.
موضوع مصوبه کاهش اختیارات شوراها، اجرایی شدن شهرداری الکترونیک ظرف مدت 12 ماه آینده در رشت و لزوم آمادهسازی تجهیزات شهرداری برای مقابله با بحرانهای احتمالی از موضوعات مطرح شده در صد و هفتاد و پنجمین جلسه شورای اسلامی شهر رشت بود که عصر امروز برگزار شد.
رئیس شورای اسلامی شهر رشت در این جلسه ضمن گرامیداشت روز دانشجو اظهار داشت: دانشگاه همواره ملجأ و مأمن جوانان و مردم بوده و پیش از انقلاب نیز افرادی همچون دکتر شریعتی با سخنرانیهای خاص خود به ویژه در حسینیه ارشاد توانست فرهنگ اسلامی را جایگزین فرهنگ مارکسیستی کند و همایشها و تلاشهای دکتر شریعتی در این مسیر بسیار تاثیرگذار بود.
احمد رمضانپور نرگسی موضوع تقدیم لایحه بودجه 1400 به مجلس را مورد اشاره قرار داد و با بیان اینکه بودجه کشور آبروی کشور است گفت: از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی انتظار داریم که اجازه ندهند بودجهای که اساس ندارد تصویب شود از طرفی با وجود تحریمها و مشکلات مختلف و در شرایطی که حتی یک دلار به خزانه وارد نشده و بشکههای نفتمان را نفروختیم چطور میتوانید این رقم بودجه را ببندید.
وی خاطرنشان کرد: بودجه 1400 در حال پیگیری است از طرفی بعضی نهادها هستند که اصلاً هزینه کردن برای آنها ضرورتی ندارد در صورتی که مجموعههای بزرگی مانند آموزش و پرورش نیازمند توجه هستند بنابراین با مردم صادق باشیم.
به گزارش فرتاک نیوز، رئیس شورای اسلامی شهر رشت با اشاره به لایحه کاهش قدرت شوراها ابراز داشت: اخیراً حداقل اختیاراتی که شوراهای اسلامی شهرها داشتند را هم از آنها گرفتند و نمایندگان مردم در مجلس فکری به حال این موضوع کنند تا تکلیف قضیه مشخص شود و این چه حمایتی است که از شوراها میشود؟
عضو کمیسیون برنامه بودجه و حقوقی شورا نیز در این جلسه تلاشهای شورای پنجم در حوزههای مختلف را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: شورای پنجم تلاش زیادی در حوزههای مختلف انجام داد و از روز نخست ایدههای بزرگی در ذهن داشت و اینکه چند درصد موفقیت کسب کردیم نیازمند بررسی است و ثمره و خروجی بسیاری از اقدامات در همین ایام یا حتی سالهای آینده مشخص میشود.
سیدامیرحسین علوی راهاندازی دفتر سرمایهگذاری شهرداری را یکی از اقداماتی برشمرد که از شورای چهارم مدنظر قرار گرفت و افزود: اضافه شدن دفتر سرمایهگذاری به مجموعه شهرداری رشت حاصل زحمات شورای چهارم بود و در شورای پنجم هم این موضوع مورد پیگیری قرار گرفت البته بسیاری از برنامهریزیها و اقدامات از زمان نصرتی شهردار سابق رشت پایهریزی شد.
وی با بیان اینکه انعقاد قراردادهای بازگشایی مسیرها در رشت همچنان ادامه دارد ابراز داشت: 4 یا 5 مسیری که در مجموعه شهرداری متوقف شده بود هماکنون در حال پیگیری است و قرارداد این پروژههای عمرانی یکی پس از دیگری منعقد میشود.
این عضو شورای اسلامی شهر رشت از اجرایی شدن پروژه هوشمندسازی تحت عنوان شهرداری الکترونیک در بازه زمانی 12 ماه آینده در شهرداری رشت خبر داد و گفت: در این میان سامانههایی تعبیه شده که جلوی فساد را خواهد گرفت و ارائه خدمات به مردم با آرامش بیشتری انجام میشود.
وی با بیان اینکه سطح انتظارات از شهردار فعلی رشت که شهردار بومی هستند بالاست و انتظار میرود که ایشان تغییر و تحولاتی در شهرداری ایجاد کند که مردم اثرات آن را لمس و درک کنند افزود: اگر بهدنبال مبارزه با فساد هستیم این مبارزه و برخورد باید قاطع و بدون اغماض باشد و برای برخورد با ریشههای فساد باید با مصادیق آن نیز برخورد شود.
علوی خاطرنشان کرد: شهردار رشت به فشارهایی که از جانب اشخاص مختلف وارد میشود پاسخ قاطعانه دهد البته ما امید و اعتماد داریم که ایشان این کار را خواهد کرد و ما هم بهعنوان اعضای شورا در این مسیر باید به ایشان کمک کنیم.
وی با انتقاد از مصوبه جدید مجلس در مورد جایگاه شوراها و سلب مسئولیت وضع عوارض محلی از شورای شهرها عنوان کرد: از مجلس انتظار نمیرفت که چنین قانونی را بهراحتی تصویب کند و این قانون هماکنون به شورای نگهبان رفت که امیدواریم شورای نگهبان حق مردم را بازگرداند.
یکی دیگر از اعضای شورای اسلامی شهر رشت با اشاره به مشکلات کمبود تجهیزات و امکانات شهرداری در بحران برف سال گذشته اظهار داشت: کمبود امکانات در سال گذشته باعث ایجاد مشکلات زیادی برای مردم شد امسال نیز با توجه به پیش بینیهای در پیش بودن زمستان سخت لذا باید نسبت به تجهیز امکانات و تجهیزات اقدام شود البته این امر مستلزم کمک و نگاه ویژه از سوی استانداری است.
بهراد ذاکری وضعیت نامناسب بنای تاریخی دانشسرای رشت را مورد اشاره قرار داد و با بیان اینکه خوشبختانه با خرید آن موافقت شد خاطرنشان کرد: با توجه به وضعیت نامناسب این بنای تاریخی، پیگیر احیای آن و دیگر ابنیه تاریخی شهر نیز هستیم.
عضو دیگر شورای اسلامی شهر رشت ضمن قدردانی از همکاری مردم جهت رعایت دستورالعملهای بهداشتی و همچنین قدردانی از طرح محلهمحور سهید سلیمانی گفت: شهردار رشت ارتباطات خوبی با دستگاههای اجرایی دارد لذا شایسته است که نسبت به تعیین تکلیف ماشینآلات فرسوده در همه حوزههای شهرداری و ساماندهی آنها اقدام شود.
فاطمه شیرزاد افزود: در بارندگیهای اخیر، بسیاری از آتشنشانان و نیروهای خدمات شهری و حوزههای عمرانی همواره پیگیری موضوعات آبگرفتگی در سطح شهر رشت بودند که جای تقدیر دارد و شهردار نیز نسبت به رفع آبگرفتگیها، لولهگذاریها و خدماترسانی در این حوزه اقدام کند.
وی با بیان اینکه وضعیت جایگاهها و پُستهای خالی در مناطق و حوزههای مختلف شهرداری به سرعت توسط شهردار تعیین تکلیف شود افزود: مناسبسازی و ساماندهی معابر شهری جهت تردد افراد کمتوان نیز با توجه به قانون الزامی است و امیدواریم دستورالعملهای مناسبسازی هم در مناطق و فضای سبر و پارکها اجرایی شود.
عضو شورای اسلامی شهر رشت با اشاره به لایحه اخیر مجلس و کاهش اختیارات شوراها گفت: تضعیف شورا در واقع تضعیف مردم و همچنین تضعیف خدماترسانی به مردم است زیرا مردم در بسیاری از امور مستقیماً به اعضای شورا مراجعه میکنند؛ البته قانون مذکور به تصویب رسیده و امیدواریم با پیگیری شوراهای اسلامی این موضوع حل شود.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.