لنج صیادی ترال در دریای عمان توقیف شد
فرمانده یگان حفاظت منابع آبزی شیلات سیستان و بلوچستان گفت: یک فروند لنج صیادی ترال متخلف در پی شکایت و نارضایتیهای صیادان محلی مبنی بر صید غیرمجاز در منطقه خلیج «گواتر» توقیف شد.
![لنج صیادی ترال در دریای عمان توقیف شد](https://cdn.fartaknews.com/thumbnail/EQRSDqeUMC5s/p_IUuvJQB-2mJilBKQWxvj1X0IDqLxtDOLlM_hFGPQJCZcp8aGL98TV13cckHCnCJhFQFliTHSDFq1zjMSGJ9b0RSLXFD0lrUYn3iexq-IEAtEpt2_tydPNerPedH89R/140001221242020422551964.jpg)
به نقل از روابط عمومی شیلات، سرهنگ حسینعلی موحدی مهر اظهار داشت: مبارزه با صید غیرمجاز برای حفظ و حراست از منابع آبزی که به عنوان ثروت ملی محسوب میشود از وظایف یگان حفاظت منابع آبزی استان سیستان و بلوچستان است.
وی بیان کرد: وارد کردن هر نوع خسارت به ذخایر آبزیان به عنوان ثروت ملی طبق قانون حفاظت و بهرهبرداری از منابع آبزی جمهوری اسلامی ایران ممنوع است.
فرمانده یگان حفاظت منابع آبزی شیلات سیستان و بلوچستان افزود: در راستای تعامل بین یگان حفاظت منابع آبزی شیلات استان و پایگاه دریابانی چابهار در خصوص انجام گشتهای مشترک دریایی و پوشش عملیاتی تیمهای گشتی مشترک به منظور پایش مرزی و جلوگیری از تجاوز مرزی و صید غیرمجاز شناورهای بیگانه به دریا عزیمت کردند که حین گشتزنی به یک فروند شناور لنج صیادی متخلف ترال پاکستانی برخورد کردند و نسبت به توقیف آن اقدام لازم به عمل آمد.
وی ادامه داد: در این عملیات 13 طاقه تور «مونوفیلامنت» مستعمل و 25 کیسه تور و نزدیک به 700 کیلوگرم آبزی غیرماکول که به علت عدم نگهداری مناسب فاسد شده بود کشف و ضبط شد.
سرهنگ موحدیمهر بیان کرد: در نهایت پس از توقف کامل شناور ناخدا به همراه 22 ملوان پاکستانی و بنگلادشی به اسکله پسابندر منتقل شدند و پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی ارجاع داده شدند که پرونده آنها در حال رسیدگی و پیگیری است.
وی تصریح کرد: صیانت از حقوق، تامین آرامش، امنیت، حفظ منابع و درآمدزایی صیادان برای آینده از وظایف یگان حفاظت منابع آبزیان است که همواره با همه توان و تحت هر شرایطی با سود جویان صید غیرمجاز مقابله خواهیم کرد.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.