//
کدخبر: ۳۸۱۳۵۶ //
معاون آموزشی دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه:

۶ هزارو ۱۵۳ دانشجو در دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه مشغول به تحصیل هستند/ مجوز مرکز آموزشی دو شهرستان کرمانشاه به زودی دریافت می‌شود

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از اشتغال به تحصیل۶ هزار ۱۵۳ دانشجو در این دانشگاه در خبر داد.

۶ هزارو ۱۵۳ دانشجو در دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه مشغول به تحصیل هستند/ مجوز مرکز آموزشی دو شهرستان کرمانشاه به زودی دریافت می‌شود
به گزارش فرتاک نیوز،

نشست خبری معاون آموزشی دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه با اصحاب رسانه پیش از ظهر امروز (۱۷ دی‌ماه) برگزار شد.

دکتر کامبیز وزیری با اشاره به اینکه در کشور دستاوردهای ارزشمندی در حوزه آموزش رسیده‌ایم اظهار کرد: حضور نیروهای متختصص، فوق تخصص و دکتری در دانشگاه علوم‌پزشکی نشان از وجود بستر مناسب آموزشی دارد و در حال رسیدن به سطح دانشگاه‌های نسل چهارم هستیم. 

وزیری تعداد مراکز آموزشی بالینی در سطح شهر کرمانشاه را هفت مرکز عنوان کرد و افزود: مجوز دومرکز آموزشی در شهرستان‌های اسلام‌آباد‌غرب و سنقر نیز به زودی اخذ خواهد شد و این دو مرکز نیز به مراکز آموزشی بالینی استان افزوده خواهند شد.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تعداد دانشجویان این دانشگاه در آبان‌ماه سال جاری را شش هزارو ۱۵۳ نفر عنوان کرد و گفت:از این تعداد سه هزارو ۲۵۱ نفر زن و دو هزارو ۹۰۲ نفر مرد می‌باشند و ۲۹۳ نفر نیز دانشجوی میهمان هستند.

وی همچنین تعداد دانشجویان مشغول به تحصیل در این دانشگاه در مقطع دکترای عمومی را ۲۹۲۸نفر،  دانشجویان مقطع کارشناسی پیوسته را ۱۹۴۹ نفر،  مقطع کارشناسی ناپیوسته را ۱۷۸ نفر، دانشجوی کارشناسی ارشد را ۵۱۲ نفر و دانشجوی دکترای تخصصی را ۱۰۴ نفر عنوان کرد و بیان داشت: از این تعداد هشت نفر دانشجوی دکترای تخصصی پژوهشی هستند.

این مسئول همچنین تعداد دانشجویان تخصصی بالینی را ۴۳۲ نفر، دانشجوی فوق تخصصی را یک نفر و دانشجویان MBBS را ۲۴ نفر اعلام کرد و بیان داشت: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از نظر پذیرش دانشجوی بین‌الملل در رتبه سوم کشور قرار دارد.

خبرنگار:طیبه دولت‌آبادی

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۳۸۱۳۵۶ //
ارسال نظر