ارائه ۶۵۰۰ خدمت در مرکز ناباروری سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه، از ارائه ۶۵۰۰ خدمت به زوجهای نابارور در مرکز ناباروری این سازمان خبر داد.
نشست خبری رئیس سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه، با اصحاب رسانه به مناسبت چهل و چهارمین سالگرد تاسیس جهاد دانشگاهی امروز(۱۴ مرداد) برگزار شد.
"مسلم حدیدی" با تبریک چهل و چهارمین سالگرد تاسیس جهاد دانشگاهی اظهار داشت: سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه به عنوان یکی از جامعترین سازمانهای کشور با بیش از ۳۰ ساختار در حوزههای پژوهش و فناوری، فرهنگی، آموزش و کارآفرینی و حوزه تجاریسازی و اقتصاد دانشبنیان، با رویکرد حل مسائل و مشکلات مغفول مانده در استان فعالیت میکند.
وی اشارهای به دستاوردهای این سازمان در حوزههای پژوهشی، آموزشی، فرهنگی، تجاریسازی و اقتصاد دانشبنیان ازمرداد ماه سال ۱۴۰۲ تا مرداد ۱۴۰۳ داشت و افزود: در حوزه پژوهش و فناوری در گروهای پژوهشی، مرکز درمان ناباروری، پژوهشکده توسعه کالبدی و مراکز خدماتی، توانستیم دستاوردهای خوبی را کسب نماییم.
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی استان از جمله دستاوردهای این سازمان در گروههای پژوهشی را، انجام طرح فناورانه تولید کربن فعال از قیرطبیعی و کسب اولین فناوری در حوزه قیرطبیعی در کشور عنوان کرد و گفت: تصویب طرح فناورانه تولید بلوکهای گرافیتی از قیرطبیعی و چاپ پنج مقاله علمی پژوهشی و ISI نیز از جمله دستاوردهای دیگر این سازمان در گروههای پژوهشی است.
به گفته حدیدی مرکز درمان ناباروری در حوزه پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی ۶۵۰۰ خدمت به زوجهای نابارور ارائه شده و به عنوان یکی از مراکز مهم در سطح کشور در درمان زوجهای نابارور محسوب میشود.
وی انجام یک طرح پژوهشی و چاپ سه مقاله علمی پژوهشی، برگزاری سه نشست تخصصی و برگزاری اولین گردهمایی متخصصان و فعالان حوزه درمان ناباروری استان کرمانشاه را از جمله اقدامات دیگر در حوزه پژوهش و فناوری سازمان جهاد دانشگاهی عنوان کرد و بیان داشت: در راستای حمایت از زوجهای نابارور نیز قراردادی با عنوان طرح "رویش ملی امید" با موسسه خدمات درمانی بسیجیان منعقد شد.
وی در ادامه از جمله اقدامات این سازمان در پژوهشکده توسعه کالبدی را چاپ چهار مقاله علمی پژوهشی و ارائه هشت مقاله در کنفرانسهای ملی و بینالمللی،برگزاری سه رویداد علمی و نشست تخصصی و حضور در پنل تخصصی همایش ملی،تدوین پنج طرح امکان سنجی فنی - اقتصادی، انجام چهار طرح پژوهشی کارفرما محور و تالیف و انتشار یک جلد کتاب عنوان کرد و گفت:در مراکز خدماتی حوزه پژوهش و فناوری نیز خدماتی همچون؛ طراحی و راهاندازی هفت سامانه کاربردی برای مدیریت فرآیندهای سازمانی به ارزش بیش از ۱۰ میلیارد ریال، تشکیل دو هسته فناور، انجام خدمات تخصصی آزمایشگاهی برای بیش از ۲۵۰ متقاضی در قالب بیش از۹۰۰۰ خدمت و انعقاد قرارداد با یک شرکت دانشبنیان در خصوص آنالیز نمونههای طلا انجام شده است.
حدیدی در ادامه اشارهای به حوزه تجاریسازی و اقتصاد دانشبنیان در سازمان جهاد دانشگاهی استان داشت و گفت: پارک علم و فناوری کرمانشاه دارای هفت مرکز رشد و سه کانون شکوفایی خلاقیت است و از ۳۲۵ واحد فناور و ۹۵ شرکت دانشبنیان حمایت میکند.
وی میزان فروش محصولات واحدهای فناور در داخل کشور را ۴۸۰۰ میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: در سال ۱۴۰۱ شرکتهای فناور حدود ۱۷.۲ میلیون دلار صادرات داشتهاند.
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی استان از جمله دستاوردهای شاخص این سازمان طی مردادماه سال گذشته تا مرداد سالجاری را نیز،افتتاح واحد نیمه صنعتی تولید کربن فعال از قیرطبیعی، راهاندازی مرکز تبادل فناوری استان کرمانشاه و تجاریسازی شش محصول فناورانه برای نخستین بار در کشور عنوان کرد و اضافه کرد: برای ساخت و راهاندازی اولین شهرک فناوری نیازمند ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار اولیه هستیم.
وی افزود: براساس برنامهریزی انجام شده در فاز اول راهاندازی این شهرک ۲۰ شرکت فعالیت خواهند داشت و براساس نوع کارکرد نیز حدود ۶۰ واحد تولیدی در آن به فعالیت خواهند پرداخت که در صورت راهاندازی به دلیل نزدیکی به کشور عراق در حوزه اشتغال و شرکتهای دانشبنیان تاثیر بسزایی خواهد داشت.
بهگفته حدیدی، موسسه آموزش عالی سازمانهای دانشگاهی ۱۵۴۰ دانشجوی فعال در ۲۸ کد رشته و سه مقطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسیارشد حضور دارند همچنین در مرکز علمی کاربردی این سازمان ۳۹۷ دانشجوی فعال در ۱۴ کد رشته حضور دارند و ۱۴۰۰۰ دانشجو نیز فارغالتحصیل شدهاند.
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی استان در تشریح سایر اقدامات این سازمان درحوزه آموزش و کارآفرینی از انعقاد قرارداد با ۲۳دستگاه اجرایی و برگزاری ۱۶۰ دوره آموزشی خبر داد و گفت: همچنین هفت کارگروه آموزشی و ۸۶ عنوان دوره برای ۳۷۰۰۰ فراگیر برگزار شد.
وی در ادامه به تعدادی از اقدامات این سازمان در حوزه فرهنگی اشاره کرد و گفت: در راستای ارتقا فرهنگ کار، تفاهمنامهای با اداره کل آموزش وپرورش استان در هشت بند کاری، منعقد شد و طرحهایی همچون برگزاری مناظرات و مسابقات و بازدید یکهزار دانشآموز از برج علم و فناوری انجام شد، همچنین رویدادی با عنوان نیشتمان، در راستای ارتقا فضای فکری دانشآموزان و سوق دادن آنها به سمت کارآفرینی طی ماه آینده برگزار میشود.
خبرنگار: طیبه دولتآبادی