سازش ۱۳هزار و ۷۰۶پرونده در شورای حل اختلاف استان کرمانشاه
به گفته رییس شورای حل اختلاف استان، در شش ماهه اول سالجاری تعداد ۱۳ هزارو ۷۰۶ فقره پرونده در استان منجر به سازش شده است.
نشست خبری معاونت توسعه شورای حل اختلاف استان کرمانشاه با اصحاب رسانه به مناسبت بیست و دومین سالگرد تاسیس شوراهای حل اختلاف امروز (۱۹ آبان) برگزار شد.
«سعید قادری فصیح»، رییس شورای حل اختلاف استان کرمانشاه با اشاره به تشکیل شوراهای حل اختلاف در سال ۱۳۸۱ اظهار کرد: این شوراها با هدف افزایش توسعه صلح و سازش راهاندازی شد.
وی افزود: در حال حاضر شورای حل اختلاف استان دارای ۱۷۱ شعبه شامل ۸۴ شعبه حکمی، ۲۴شعبه صلحی،۲۷ شعبه روستایی، ۲۷شعبه اجرای احکام و چهار شعبه مربوط به امور زندانها است که ۶۶۸ نفر در آن فعالیت دارند.
رئیس شورای حل اختلاف استان در ادامه تعداد پروندههای ورودی به این شورا در استان طی سال ۱۴۰۲ را ۱۳۲ هزار پرونده عنوان کرد و گفت: از این تعداد ۱۳۱ هزار و ۸۸۸پرونده مختومه شده است.
قادری فصیح، همچنین تعداد پروندههای ورودی به شوراهای حل اختلاف شهرستان کرمانشاه در سال ۱۴۰۲ را ۶۰ هزار و ۹۰۳ فقره عنوان کرد و بیان داشت: از این تعداد ۳۷۴ پرونده مختومه شده است.
وی اشارهای هم به تعداد پروندههای ورودی به شورای حل اختلاف استان کرمانشاه طی شش ماهه سال جاری داشت و گفت: طی این مدت تعداد پروندههای ورودی ۵۴ هزار و ۲۵۴ بوده است که از تعداد ۵۶ هزار و ۶۰۵ مورد مختومه شده است.
به گفته رییس شورای حل اختلاف استان در شش ماهه اول سالجاری تعداد ۲۷هزار و ۴۶۲ پرونده ورودی به شورایهای حل اختلاف شهرستان کرمانشاه ارجاع داده شده است که از این تعداد ۲۸هزار و ۴۲۰ پرونده مختومه شده است.
وی در ادامه تعداد شعب دادگاههای صلح و سازش در استان را 28 شعبه عنوان کرد و گفت: از این تعداد دو شعبه به صلح و سازش در حوزه قتل اختصاص یافته است و سال گذشته نیز ۳۶ فقره پرونده قتل به سازش منجر شده است.
وی همچنین تعداد پروندههای قتل که طی هفتماهه سالجاری در استان منجر به سازش شده است را ۱۷فقره عنوان کرد و افزود: استان کرمانشاه یکی از استانهای پیشرو در زمینه سازش در پروندههای قتل است.
به گفته رئیس شورای حل اختلاف استان در حال حاضر ۱۷۰۷ صلحیار در استان فعالیت دارند و طی سال گذشته نیز، از تعداد کل پروندههای ورودی به شورای حل اختلاف استان ۲۷هزار و ۹۳۸ فقره و طی شش ماهه سالجاری نیز ۱۳ هزار و ۷۰۶ پرونده منجر به صلح و سازش شده است.
قادری فصیح، در ادامه به کارهای در دست اجرا معاونت توسعه حل اختلاف در استان اشاره کرد و بیان داشت: بر اساس پیشبینی انجام شده تا پایان سالجاری همایش داوری در راستای آشنایی با جایگاه داوری، تشکیل هیاتهای صلحیاری، برگزاری همایش ملی صبر و برگزاری دورهای آموزشی بار پرسنل شعب شورای حل اختلاف، داوران و میانجیگران را در دستور کار داریم
خبرنگار:طیبه دولتآبادی