//
کدخبر: ۵۰۰۹۵۴ //

اجلاس مجمع مشورتی «روسای شوراهای اسلامی کلانشهر‌ها و مراکز استان‌ها» به تعویق افتاد

رییس شورای اسلامی شهر کرمانشاه گفت: با توجه به شرایط جوی و برودت هوا و تعطیلی‌های هفته‌جاری در سطح کشور و با رایزنی‌های انجام شده، مجمع مشورتی شوراهای اسلامی کشور که قرار بود در روزهای هشتم و نهم اسفند ماه سال جاری در کرمانشاه برگزار شود به تعویق افتاد .

اجلاس مجمع مشورتی «روسای شوراهای اسلامی کلانشهر‌ها و مراکز استان‌ها» به تعویق افتاد
به گزارش فرتاک نیوز،

دویست و دهمین جلسه شورای اسلامی شهر کرمانشاه پیش از ظهر امروز (۵اسفند) با حضور اعضاء در محل سالن جلسات شورای اسلامی شهر برگزار شد .

در ابتدای این جلسه هاشم درویشی رییس شورای اسلامی شهر کرمانشاه طی سخنانی ضمن گرامیداشت پنجم اسفند روز مهندس اظهار کرد: تاریخ پر افتخار ایران اسلامی مدیون دانشمندان و مهندسان فرهیخته‌ای است که پایه‌گذار تمدن بزرگ اسلامی ایرانی برای این مرز و بوم بوده‌اند؛پنجم اسفند ماه زاد روز خواجه نصیرالدین طوسی یکی از چهره های بزرگ علمی جهان اسلام که به نیکی روز مهندس نام گرفته است  گرا به همکاران و جامعه مهندسی تبریک می‌گوییم .

درویشی افزود: با توجه به شرایط جوی و برودت هوا و تعطیلی‌های هفته جاری در سطح کشور و با رایزنی‌های انجام شده مجمع مشورتی شوراهای اسلامی کشور که قرار بود در روزهای هشتم و نهم اسفند ماه سال جاری در کرمانشاه برگزار شود به تعویق افتاد .

در ادامه جلسه طرح پیشنهادی اعضاء شورای اسلامی شهر کرمانشاه مبنی بر افزایش اضافه کار نیروهای خدماتی و فضای سبز مطرح و پس از استماع نظرات اعضاء با افزایش اضافه کار به مدت ۳۰ ساعت به اضافه کار قبلی مربوط به نیروهای خدماتی و فضای سبز موافقت و مورد تصویب قرار گرفت.

 هم‌چنین ؛ نامه سرپرست سازمان آرامستان ها پیرو لوایح شهرداری با موضوع انتقال منافع قبر خریداری شده توسط اشخاص حقیقی از سازمان مذکور مطرح و با پیشنهاد اعضاء به شرح ذیل و منوط به اصلاح دو بند از دستورالعمل مورد موافقت قرار گرفت

در شیوه‌نامه پیشنهاد فروش قبور آمده است؛ مالک قبر پیش خرید دارای سند بنام و الی الابد باشد و کارشناس قبور هم هر ساله به صورت بلوکی در ابتدای سال مشخص شود که سازمان آرامستان بتواند بر اساس این قیمت سهم شهرداری را دریافت نمایند همچنین مصوب شد؛ انتقال حفره به دیگر (بستگان غیر درجه یک)۳۰درصد هزینه مورد توافق (با نظر کارشناسی رسمی دادگستری) به حساب سازمان آرامستان منتقل گردد و انتقال نیز برای یکبار خواهد بود .

 در ادامه جلسه چند نامه املاک و حقوقی مطرح و با موافقت اعضاء به تصویب رسید .

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۰۰۹۵۴ //
ارسال نظر