//
کدخبر: ۵۰۳۵۰۲ //

طرد ۳۶ هزار نفر از اتباع غیرمجاز از یزد

سرپرست دفتر امور اتباع و مهاجرین خارجی یزد، از جابجایی مهمانشهرهای استان، ساماندهی هیئت‌های مذهبی اتباع، طرد ۳۶ هزار نفر و چالش‌های نظارتی بر جمعیت اتباع خبر داد.

طرد ۳۶ هزار نفر از اتباع غیرمجاز از یزد
به گزارش فرتاک نیوز،

محمدجواد برزگر، مدیرکل اتباع و امور خارجه استان یزد، در نشست خبری که به عنوان نخستین نشست چله رسانه‌ای معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد برگزار شد با اشاره به وضعیت اردوگاه‌ها و مهمانشهرهای اتباع در استان، اظهار داشت: یک اردوگاه در محمدآباد یزد و سه مهمانشهر در شهرستان‌های استان فعال است.

وی گفت: جابجایی مهمانشهر اردکان در سه ماه گذشته پیگیری شده است و با توجه به اینکه این مهمانشهر به فضای مسکونی شهر متصل شده، اقدامات متعددی برای انتقال آن انجام شده است.

سرپرست دفتر امور اتباع و مهاجرین خارجی یزد افزود: زمین موردنظر برای این جابجایی تأمین شده و هماهنگی‌های لازم با سازمان‌های بین‌المللی انجام گرفته است.

برزگر خاطرنشان کرد: همچنین، برای مهمانشهر میبد نیز جانمایی زمین صورت گرفته و جابجایی اردوگاه محمدآباد در دستور کار قرار دارد که با تأمین اعتبار، این جابجایی انجام خواهد شد.

ساماندهی هیئت‌های مذهبی و طرد اتباع غیرمجاز

سرپرست دفتر امور اتباع و مهاجرین خارجی یزد با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه فعالیت‌های مذهبی اتباع، اظهار داشت: ساماندهی هیئت‌های مذهبی اتباع در دستور کار قرار گرفته و مسئولان این هیئت‌ها مشخص شده‌اند تا فعالیت‌های خود را در چارچوب تعیین‌شده ادامه دهند.

وی در خصوص طرد اتباع غیرمجاز اعلام کرد که از ابتدای امسال تاکنون، 36 هزار نفر از اتباع از استان اخراج شده‌اند.

به گفته برزگر، چالش اصلی در این زمینه، نبود آمار دقیق از تعداد اتباع حاضر در استان است، اما در حد توان از سازمان‌های بین‌المللی برای ارائه خدمات و کمک‌رسانی به این افراد استفاده می‌شود.

سرپرست دفتر امور اتباع و مهاجرین خارجی یزد تأکید کرد: حرکت اتباع غیرمجاز به‌صورت کنترل‌شده از مبدا قطع نشده و نیروهای انتظامی هر شب تعداد زیادی از اتباع غیرمجاز را دستگیر و به اردوگاه منتقل می‌کنند، اما همچنان شاهد ورود افراد جدید به استان هستیم.

وی با اشاره به سیستم‌های کنترلی، گفت: هم‌اکنون اثر انگشت و اسکن عنبیه از اتباع انجام می‌شود و حتی در صورت تغییر نام، هویت آن‌ها قابل شناسایی خواهد بود.

سرپرست دفتر امور اتباع و مهاجرین خارجی یزد همچنین افزود: اتباع متخلف مشمول ممنوعیت ورود به کشور شده‌اند و این طرح به‌صورت جدی در حال اجراست.

وی در ادامه با بیان اینکه اجرای قوانین مرتبط با اتباع تابع سیاست‌های ملی است، عنوان کرد: برخی محدودیت‌های قانونی مانع از طرد اتباع دارای مدارک هویتی ایرانی شده است.

برزگر خاطرنشان کرد: شهرستان‌های بافق، بهاباد، مروست و هرات، مناطق ممنوعه برای حضور اتباع بیگانه محسوب می‌شوند، اما همچنان مواردی از حضور و اشتغال آن‌ها در مشاغل ممنوعه مشاهده می‌شود.

وی با اشاره به تجربه خود در دوران بخشداری مرکزی یزد، گفت: در میان روستاهای این بخش، تنها روستای شحنه اتباع خارجی نداشت که دلیل آن عدم اجاره خانه‌ها به اتباع از سوی مردم بود.

سرپرست دفتر امور اتباع و مهاجرین خارجی یزد تأکید کرد: در صورت همکاری شهروندان و خودداری از اجاره مسکن به اتباع، بخش زیادی از این چالش قابل حل خواهد بود.

 

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۰۳۵۰۲ //
ارسال نظر