//
کدخبر: ۵۰۴۵۶۴ //
دادستان کرمانشاه:

با اخلالگران نظم در چهارشنبه آخرسال برخورد می شود

دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه با بیان اینکه با اخلالگران نظم در چهارشنبه آخرسال برخورد می شود، گفت: مخلان نظم تا پایان تعطیلات نوروز در بازداشت بسر خواهند برد.

با اخلالگران نظم در چهارشنبه آخرسال برخورد می شود
به گزارش فرتاک نیوز،

حمیدرضا کریمی با هشدار به اخلالگران نظم در چهارشنبه آخرسال، اظهارکرد: چهارشنبه آخرسال یکی از سنت های دیرین ایرانیان است که متاسفانه در سال‌های اخیر کارکرد گذشته خود را از دست داده و برخی آداب و رسوم زیبای آن جای خود را به هنجارشکنی ها داده است. 

وی با تاکید براینکه هیچکس با شادی مردم در شب چهارشنبه آخرسال مخالف نیست، افزود: متاسفانه عده ای در این شب به بهانه ایجاد هیجان دست به اقداماتی می زنند که شادی مردم را به غم و عزا تبدیل می کنند. 

دادستان کرمانشاه با بیان اینکه تولید، نگهداری و توزیع مواد محترقه در بین مردم خصوصا جوانان امنیت آنها را در چهارشنبه آخر سال به خطر می اندازد، تصریح کرد: به این منظور با هرگونه اخلالگران در نظم و امنیت و برهم زنندگان آسایش مردم برخورد قاطع قضایی خواهد شد. 

وی تاکید کرد: بعلاوه مغازه هایی که اقدام به خرید و فروش غیرمجاز مواد محترقه کنند پلمب شده و حتی ممکن است با ابطال پروانه کسب مواجه شوند. 

کریمی یادآورشد: همچنین خودروهایی که در سطح شهر ایجاد مزاحمت کنند و اخلال در نظم عمومی داشته باشند، توقیف می شود و تا پایان تعطیلات نوروز رفع توقیف نخواهند شد.

وی در ادامه با درخواست از خانواده ها برای کنترل هیجانات فرزندانشان در این شب، اعلام کرد: خانواده ها می توانند با نظارت بر رفتار فرزندانشان مانع از بروز رفتارهای پرخطر آنها در این شب شوند.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۰۴۵۶۴ //
ارسال نظر