//
کدخبر: ۵۰۸۰۲۷ //

چمران: اجرای HOV منوط به تصمیم شورای ترافیک است

رئیس شورای شهر تهران گفت: اجرای طرح HOV در بزرگراه همت یا امام علی(ع) نیازمند بررسی در شورای ترافیک است؛ تاکنون بخشی از خط‌کشی در همت انجام شده اما در امام علی اقدامی نشده است.

چمران: اجرای HOV منوط به تصمیم شورای ترافیک است
به گزارش فرتاک نیوز،

مهدی چمران امروز در حاشیه سیصد و چهاردهمین جلسه علنی شورای شهر تهران و با حضور در جمع خبرنگاران، درباره نرخ کرایه تاکسی در سال جاری اظهار کرد: تمامی نرخ‌ها تصویب و ابلاغ شده و افزایش نرخ‌ها از اردیبهشت‌ماه اعمال می‌شود؛ بنابراین، هرگونه افزایش نرخ پیش از این تاریخ قابل‌قبول نیست.

وی افزود: تأکید کرده‌ایم که سیستم هوشمند کرایه تاکسی نیز هرچه سریع‌تر عملیاتی شود. البته بخش زیادی از تاکسی‌ها به این سامانه متصل شده‌اند و لازم است ساعات پیک ترافیک نیز در سامانه اعلام شود تا دیگر شاهد اختلاف نظر میان رانندگان و شهروندان نباشیم.

رئیس شورای شهر تهران در ادامه به اجرای طرح HOV اشاره کرد و گفت: اجرای این طرح در بزرگراه همت یا بزرگراه امام علی(ع) باید در شورای ترافیک بررسی شود. با این حال، بخشی از خط‌کشی‌های بزرگراه همت انجام شده اما در بزرگراه امام علی(ع) اقدامی صورت نگرفته است.

وی همچنین درباره انتشار اخباری مبنی بر کشف اشیای تاریخی در بهشت زهرا(س) گفت: حفاری باید با حضور کارشناسان میراث فرهنگی و بنیاد مستضعفان انجام شود. شهردار تهران نیز از رئیس بنیاد مستضعفان و سایر نهادها برای همکاری دعوت کرد. حفاری صورت گرفت اما چیزی کشف نشد.

چمران با بیان اینکه بیشترین بافت فرسوده کشور متعلق به تهران است، تصریح کرد: از سوی دیگر، تهران در نوسازی بافت فرسوده نیز از دیگر شهرها پیشروتر است. با توجه به وسعت بالای فرسودگی، این مسئله باید به‌طور جدی رفع شود.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۰۸۰۲۷ //
ارسال نظر