//
کدخبر: ۱۲۷۳۴۷ //
شریعتمداری:

دلار ۴۲۰۰ تومانی به طور موقت جواب داد

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: دولت در مقاطع زمانی مختلف به تناسب شرایط موجود سیاست های جدیدی در پیش گرفت و نرخ ارز 4200 تومانی نیز سیاستی بود که به طور موقت جواب داد.

دلار 4200 تومانی به طور موقت جواب داد
به گزارش فرتاک نیوز،

محمد شریعتمداری افزود: با وجود تمام تلاش هایی که در 40 سال گذشته صورت گرفت، نتوانستیم آنطور که باید از بخش تولید حمایت کرده و جلوی فعالیت های سوداگرانه را بگیریم.

وی به فشار و تحریم دشمن بر صنایع اشتغالزای اشاره و تصریح کرد: خودروسازی، فولاد و پتروشیمی از جمله این صنایع هستند.

شریعتمداری به پیش فروش محصولات یکی از خودروسازان در هفته های اخیر اشاره کرد و یادآور شد: در کسری از ثانیه، یک میلیون و 400 هزار نفر تا پای معامله پیش رفتند اما سامانه به آن ها اجازه خرید نداد.

کاهش ارزش پول ملی به ضرر همه است

وی به موج روانی ایجاد شده در جامعه و گرایش مردم به تبدیل ریال به دلار اشاره کرد و افزود: اگرچه بسیاری در این حوزه قلم زدند اما مردم را آگاه نکردند که سود آتی آنان با کاهشی که به این ترتیب در ارزش پول ملی ایجاد می‌شود، حذف خواهد شد.

شریعتمداری بر لزوم به روز شدن قوانین مطابق شرایط جدید تاکید کرد و گفت: زمانی که دولت دلار 4200 تومانی را اعلام کرد همه استقبال کردند. دولت اعلام کرد هرکس برای واردات کالاهای غیرممنوعه ارز دولتی می خواهد، می‌تواند دریافت کند و این راهکار بطور موقت جواب داد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به تهدید دشمن مبنی بر اینکه از 13 آبان مانع صادرات نفت ایران خواهدشد خاطرنشان کرد: دولت با تمهید مقدمات لازم تصمیم گرفت ارز دولتی به کالاهای اساسی و ویژه همچون دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص پیدا کند.

پرداخت مابه‌التفاوت ارزی از رانت‌خواری جلوگیری می‌کند

وی با اشاره به الزام شرکت‌های وارد کننده به پرداخت مابه التفاوت ارز 4200 تومانی تا سقف 7000 تومان، گفت: اگر این مابه التفاوت پرداخت نشود، رانت خواری ایجاد می شود زیرا با ارز 4200 تومانی کالا وارد شده و به قیمت بالاتر فروخته می‌شود.

شریعتمداری ادامه داد: مطابق بخشنامه جدید دولت، مواد اولیه تولید و قطعات یدکی از پرداخت مابه‌التفاوت ارزی معاف هستند.

پیشنهاد حذف موقا مالیات بر ارزش افزوده از تولید

وی همچنین بر ضرورت اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده تاکید کرد و گفت: هم اکنون این موضوع فشار زیادی به تولید کنندگان وارد کرده، در صورتی‌که مالیات بر ارزش افزوده باید از مصرف کننده نهایی دریافت شود.

وزیر صنعت گفت: پیشنهاد می کنم برای کوتاه مدت حداقل مالیات بر ارزش افزوده در برخی حوزه های تولید حذف شود.

وی که در نشست با نمایندگان گیلان صحبت می‌کرد، با تاکید بر لزوم حفظ وحدت بین قوای سه گانه و همه مسئولین کشور برای پیشبرد امور گفت: سال گذشته 6000 واحد صنعتی در کشور به بهره‌برداری رسید که گیلان سهم قابل توجهی از این تعداد داشت.

او با بیان این‌که هم اکنون قریب به 52 هزار واحد صنعتی کوچک و بزرگ در سراسر کشور در حال تاسیس است افزود: در گیلان نیز 1700 واحد صنعتی در حال طی کردن مراحل مختلف تاسیس هستند.

شریعتمداری با تاکید بر این‌که بالغ بر 400 واحد صنعتی در گیلان بالای 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارند، اظهار کرد: با همه مشکلات موجود، در زمینه احداث واحدهای صنعت روند رو به رشدی را طی می‌کنیم.

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۱۲۷۳۴۷ //
ارسال نظر