سومین کشتی حامل دام زنده سبک وارد بندر چابهار شد
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت:سومین کشتی حامل دام زنده سبک روز گذشته وارد بندر شهید بهشتی چابهار شد.
![سومین کشتی حامل دام زنده سبک وارد بندر چابهار شد](https://cdn.fartaknews.com/thumbnail/A5wq0aVFCzdm/p_IUuvJQB-2mJilBKQWxvj1X0IDqLxtDOLlM_hFGPQJCZcp8aGL98TV13cckHCnCJhFQFliTHSDFq1zjMSGJ9b0RSLXFD0lrUYn3iexq-IHxbGzuTZASv8IZvgRrUcav/139507131202342998840294.jpg)
به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ادارهکل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان، بهروز آقایی اظهار داشت: سومین کشتی حامل دام زنده بامداد 12 اردیبهشت ماه وارد بندر شهید بهشتی چابهار شده که بلافاصله پس از عملیات پهلودهی در اسکلههای طرح توسعه بندر شهید بهشتی، فرآیند تخلیه کشتی آغاز شد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان افزود: با استقرار تجهیزات استاندارد تخلیه دام و آمادگی تیمهای عملیاتی و اپراتورهای بندر، اولین و دومین کشتی با نرم بیش از 10 هزار راس دام به صورت روزانه تخلیه و از بندر خارج شد.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.