//
کدخبر: ۲۵۵۲۹۷ //

سهم هر کشور از کاهش تولید نفت چقدر است؟

سرانجام بعد از ۱۰ ساعت جلسه مجازی بین ۲۳ تولیدکننده نفت جهان، سهم هر کشور از کاهش تولید مشخص شد تا در مجموع با کاهش ۱۰ میلیون بشکه ای تولید، این کشورها ۳۳ میلیون و ۸۵۳ هزار بشکه نفت در ماه های می و ژوئن تولید کنند.

سهم هر کشور از کاهش تولید نفت چقدر است؟
به گزارش فرتاک نیوز،

توافق کاهش تولید نفت سرانجام محقق شد تا کشورهای اوپک پلاس که حدود یک ماه پیش نتوانستند بر سر ۱.۷ میلیون بشکه کاهش به توافق برسند، حالا تصمیم گرفتند ۱۰ میلیون بشکه از تولید خود را از بازار خارج کنند.

تصمیمی که اگرچه مخالفت سفت و سخت مکزیک را به دنبال داشت اما در سحرگاه امروز محقق شد.

بر اساس این توافق، ۲۰ کشور تصمیم گرفتند ۲۳ درصد از تولید خود را کاهش دهند. بر اساس این توافق البته ایران، ونزوئلا و لیبی از این توافق مستثنی هستند.

با توجه به این توافق، تولید روسیه و عربستان به صورت مساوی و ۱۱ میلیون بشکه در روز در نظر گرفته شده است.

تولید سایر کشورها، بر اساس میزان تولید آوریل سال۲۰۱۸ خواهد بود که حالا باید ۲۳ درصد کمتر از آن باشد.

ارقام نشان می دهد عربستان و روسیه هر کدام بیش از ۲.۵ میلیون بشکه از تولید خود را کاهش می دهند و حدود ۸.۵ میلیون بشکه در روز نفت تولید می کنند.

بعد از آنها عراق بیش از یک میلیون بشکه از تولید خود را کاهش می دهد و ۳.۶ میلیون بشکه نفت در روز را از چاه های نفت بیرون می کشد.

امارات به عنوان کشور بعدی که باید ۷۲۲ هزار بشکه از تولید خود را کم کند معرفی شده که بر این اساس تولیدش به ۲.۴۴ میلیون بشکه در روز می رسد.  

کویت هم قرار است ۶۴۱ هزار بشکه نفت کمتری تولید کند و ۲.۱۶ میلیون بشکه نفت به بازار برساند.

در رتبه های بعدی نیجریه، مکزیک، قزاقستان، آنگولا و الجزایر قرار دارند که قرار است به ترتیب ۴۱۷، ۴۰۰، ۳۹۰، ۳۴۸، و ۲۱۴ هزار بشکه از تولید روزانه نفت خود کم کنند.

سایر کشورها نیز که تولید روزانه نفت آنها کمتر از یک میلیون بشکه در روز است عددی بین ۲.۱ تا ۲۳ هزار بشکه از تولید خود را کم می کنند.

در مجموع تولید اوپک که در حال حاضر ۲۶ میلیون و ۶۸۳ هزار بشکه در روز است با کاهشی بیش از ۶ میلیون بشکه ای به ۲۰.۵ میلیون بشکه می رسد.

کشورهای غیر اوپکی حاضر در توافق نیز که ۱۷.۱ میلیون بشکه نفت در روز تولید می کردند، حالا با این توافق حدود ۴ میلیون بشکه از نفت خود را از بازار خارج می کنند و تولیدشان به ۱۳.۲ میلیون بشکه خواهد رسید.

این اعداد نشان می دهد تولید ۴۳.۸ میلیون بشکه ای اوپک پلاس به ۳۳.۸ میلیون بشکه در روز کاهش پیدا می کند.

البته کاهش ۱۰ میلیون بشکه‌ای عرضه در مقایسه با افت ۳۰ میلیون بشکه ای تقاضا نمی تواند محرک خوبی برای رشد قیمت ها باشد.

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۲۵۵۲۹۷ //
ارسال نظر