۸۵۰۰ قطعه مرغ از بین رفتند/ علت چه بود؟
رئیس شبکه دامپزشکی گناباد گفت: قطع ناگهانی برق و گرمای هوا موجب تلفشدن هشت هزار و ۵۰۰ قطعه مرغ در یک واحد پرورش مرغ گوشتی این شهرستان شد.
![8500 قطعه مرغ از بین رفتند/ علت چه بود؟](https://cdn.fartaknews.com/thumbnail/5JQqiO4c6XlF/p_IUuvJQB-2mJilBKQWxvj1X0IDqLxtDyUgzRGJxjc1cGZ3vM-iFJE_oBnIHmGAlbIrI-F_GqBAJdFXUUYjjlsD0dLV3xuLqQHS3XWZxFj5ABC56oWB6IiElV-sihAnW/%D9%85%D8%B1%D8%BA.jpg)
محمدرضا متقی روز پنج شنبه گفت: بدنبال اعلام گزارش تلف شدن مرغهای ۴۰ روزه بر اثر نقص فنی برق مرغداری و قطع ناگهانی برق و گرمازدگی طیور کارشناسان دامپزشکی به محل اعزام شدند.
وی تصریح کرد: از مجموع ۱۷ هزار قطعه جوجه ریزی در این واحد مرغداری هشت هزار و ۵۰۰ قطعه در اثر گرمازدگی و تهویه نداشتن فضای موجود تلف شدند.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان گناباد اظهار کرد؛ مالکان واحدهای پرورش دام و طیور بایستی برای جلوگیری از بروز اینگونه حوادث، واحد خود را به منظور استفاده در مواقع ضروری به موتورهای برق اضطراری وصل به مدار و آماده به کار، مجهز کنند.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.