//
کدخبر: ۴۵۲۶۸۵ //

بنزین ۳ نرخی می‌شود؟ دولت مجاز به افزایش قیمت است

عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه تصمیم‌گیری در مورد افزایش قیمت بنزین در حوزه اختیارات دولت است، گفت: هیچ بحثی در مورد ۳ نرخی شدن بنزین در مجلس نداشتیم.

بنزین ۳ نرخی می‌شود؟ دولت مجاز به افزایش قیمت است
به گزارش فرتاک نیوز،

با اعلام خبر اجباری شدن استفاده از کارت سوخت شخصی برای سوخت‌گیری، نگرانی در مورد افزایش قیمت بنزین هم بیشتر شده است. برخی این تصمیم را شروعی برای ۳ نرخی شدن بنزین می‌دانند. برخی هم از احتمال کاهش سهمیه سوخت خودروها خبر می‌دهند. اما ابهامات در مورد سرنوشت بنزین در کشور تنها محدود به مردم و جایگاه داران نمی‌شود و به نظر می‌رسد که بهارستان نشین ها هم خیلی در جریان تصمیم‌های وزارت نفت نیستند.


در این میان بسیاری ضمن ابراز بی اطلاعی از تصمیم وزارت نفت، هر گونه اظهار نظر در این با ره را به هفته آینده موکول کرده‌اند. برخی هم نمایندگان مجلس هم که حاضر به گفتگو شدند، اطلاعات دقیقی از برنامه دولت برای تغییر قیمت بنزین نداشتند.

زمان صدور کارت سوخت باید یک هفته باشد نه یک ماه

هادی بیگی نژاد عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه تا این لحظه تصمیمی در مورد ۳ نرخی شدن یا افزایش قیمت بنزین در مجلس گرفته نشده است، گفت: تصمیم‌گیری در مورد تغییر قیمت بنزین در حوزه اختیارات دولت بوده و نیازی به مجوز مجلس ندارد. اما گرفتن چنین تصمیم بزرگی نیاز به همراهی بین تمامی دستگاه‌ها دارد.

این نماینده مردم همچنین در پاسخ به این سوال که آیا در بخش درآمدهای دولت در لایحه بودجه تغییری از محل افزایش قیمت بنزین اعمال شده بود، گفت: تغییر زیادی در این بخش نداشتیم.

وزارت نفت ابتدا باید زمان صدور کارت سوخت را به یک هفته کاهش داده و بعد از آن اقدام به اجرای این مصوبه می‌کرد. اما متأسفانه این زیرساخت‌ها هنوز ایجاد نشده و فرآیند صدور کارت حدود یک ماه زمان می‌برد.

وی همچنین با اشاره به اینکه اجباری شدن استفاده از کارت سوخت مصوبه قانونی سال ۱۴۰۲ بوده که برای سال ۱۴۰۳ هم تمدید شده است، گفت: البته اجرای این مصوبه شرط‌هایی هم داشت که یکی از آنها ایجاد زیرساخت‌های لازم برای تسریع صدور کارت سوخت بود.

بیگی نژاد گفت: وزارت نفت ابتدا باید زمان صدور کارت سوخت را به یک هفته کاهش داده و بعد از آن اقدام به اجرای این مصوبه می‌کرد. اما متأسفانه این زیرساخت‌ها هنوز ایجاد نشده و فرآیند صدور کارت حدود یک ماه زمان می‌برد.

وی ادامه داد: یعنی اول باید دوره تحویل کارت از سوی فراجا به یک هفته برسد و اگر این اتفاق افتاد وزارت نفت مکلف است به گونه‌ای تدبیر کند که ۹۵ درصد سوخت‌گیری با کارت‌های سوخت شخصی انجام شود.

در اجرای برنامه‌ها باید پیوست رسانه‌ای جدی گرفته شود. به عنوان مثال قرار بر این بود که وزارت نفت مشخص کند تکلیف افرادی که سهمیه ۱۵۰۰ تومانی و ۳ هزار تومانی خود را مصرف کردند، چیست.؟ باید اعلام می‌کرد که این افراد چگونه می‌توانند از کارت جایگاه دار استفاده کنند.؟ به عبارت دیگر باید برای تمامی مشکلات احتمالی راه کارهایی ارائه می‌کرد و به صورت کامل در مورد آنها اطلاع رسانی می‌شد.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس همچنین با انتقاد از شیوه‌های اطلاع رسانی وزارت نفت، ادامه داد: در اجرای برنامه‌ها باید پیوست رسانه‌ای جدی گرفته شود. به عنوان مثال قرار بر این بود که این وزارتخانه مشخص کند تکلیف افرادی که سهمیه ۱۵۰۰ تومانی و ۳ هزار تومانی خود را مصرف کردند، چیست؟ باید اعلام می‌کرد که این افراد چگونه می‌توانند از کارت جایگاه دار استفاده کنند. به عبارت دیگر باید برای تمامی مشکلات احتمالی راه کارهایی ارائه می‌کرد و به صورت کامل در مورد آنها اطلاع رسانی می‌شد.

بر اساس گزارش تحلیل بازار، در این میان مدیرعامل شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی البته اعلام کرده که این موضوع هیچ ارتباطی با افزایش قیمت و یا کاهش سهمیه بنزین ندارد و مردم به هیچ عنوان نگران این مساله نباشند.

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۴۵۲۶۸۵ //
ارسال نظر
 
  • ناشناس

    سلام دیگه زنده بودن مهم نیست😭