افزون بر ۶ میلیون و ۱۰۷ هزار سهم در بورس سمنان معامله شد
مدیر بورس منطقه سمنان گفت : 6 میلیون و 107 هزار و 133 سهم در معاملات روز سه شنبه بورس سمنان معامله شد که 15 درصد از معاملات صورت گرفته مربوط به خرید و 85 درصد فروش بوده است.

به گزارش فرتاک نیوز غلامحسین گل ارضی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود : همه سهام معامله شده در روز گذشته به ارزش بیش از 17 میلیارد و141 میلیون و 998 هزار ریال بوده است.
وی اظهار داشت : تعداد یک میلیون و590 هزار و 192 سهم به ارزش بیش از 2 میلیارد و 569 میلیون و 661 هزار ریال مربوط به خرید و تعداد چهار میلیون و 516 هزار و 941 سهم به ارزش بیش 14 میلیارد و 572 میلیون و 336 هزار ریال مربوط به فروش بوده است.
وی خاطرنشان کرد : بیشترین تاثیرمنفی بر شاخص معاملات روز گذشته بانک ملت و پتروشیمی خلیج داشتند.
مدیر بورس منطقه سمنان خاطرنشان کرد : در پایان معاملات روزگذشته شاخص کل قیمت سهام با 1014 واحد افزایش به رقم 78249 واحد رسید.
ارزش معاملات انجام شده در بورس سمنان در هشت ماه سال جاری نسبت به سال گذشته به میزان 39 درصد افزایش یافته است.