رنگ انتخاباتى ام پرچم سه رنگ جمهورى اسلامى است/مردم باید تفاوت دولت آینده با سایر دولتها را احساس کنند
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: همه دولتها برنامه خود را داشتهاند و مشکل اکنون در اقدام و عمل است و باید مردم این احساس را داشته باشند که تفاوت دولت آینده با سایر دولتها در اقدام و عمل است.
به گزارش فرتاک نیوز، حجتالاسلام سید ابراهیم رئیسی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به این سوال که در صورت رای آوردن تحقق وعدههای انتخاباتیتان چقدر زمانبر خواهد بود گفت: ما امیدواریم در ابتدای مسئولیت هر آنچه که وعده داده شده به آن عمل شود.
وی افزود: بعضی از این وعدهها در مدت زمان کوتاهی میسر است و برخی از حرفها نیز ممکن است زمانبر باشد اما آنچه که مردم قبل از هرچیزی احساس خواهند کرد تغییر رویکردها است و به نظر میرسد تغییر رویکرد مسئله مهمی است و مردم احساس میکنند نگاه دولتمردان نگاه متفاوتی است و این نگاه متفاوت در نگاه رئیس دولت وزرا و مسئولین کاملا قابل احساس است.
رئیسی در ادامه با اشاره به حضورش در تولیت آستان قدس رضوی و اقدامات صورت گرفته در این حوزه اظهار داشت: بنده در زمان کوتاهی که در آنجا بودم برخی اقدامات در نیمه راه است اما مردم اکنون کاملا تغییر فضا در مدیریت تولیت آستان را احساس میکنند یعنی اراده مدیران بر این است که قرار است که فساد اداری نباشد، بحران بیکاری حل شود و سفره فقیران متفاوت شود و باید گفت که این احساس و تغییر رویکرد با آییننامه و بخشنامه و سخنرانی تحقق پیدا نمیکند چرا که در کشور نه قانون کم داریم نه برنامه.
این کاندیدای ریاست جمهوری در ادامه افزود: همه دولتها برنامه خود را داشتهاند و مشکل اکنون در اقدام و عمل است و باید مردم این احساس را داشته باشند که تفاوت دولت آینده با سایر دولتها در اقدام و عمل است.
وی با اشاره به اقداماتش در تولیت آستان قدس رضوی در حوزه اشتغال جوانان اظهار داشت: در دو ماه ابتدایی حضورم در آستان قدس رضوی کلنگ یک مجموعهای از زائرسرا را زدیم که امسال برای 5هزار و 600 نفر قابل بهره برداریست و برای وضعیت اشتغال جوانان نیز بررسی کردیم و دیدیم که هم زمین و هم پول برای امام رضاست و جوانان نیز خادمین حرم امام رضا هستند و بر همین اساس کلنگ یک مجتمع 600 واحدی را زدیم.
این کاندیدای ریاست جمهوری تصریح کرد: ظرف کمتر از یک سال این مجتمع نیز قابل بهرهبرداریست و به نظرم میتوان خیلی از اقدامات را در حوزه اقدام و عمل انجام داد و متأسفانه اکنون بسیاری از امکانات و تواناییها در سیستمهای اداری هدر میرود و در عمل و اجرا نیز تجربه کردیم که با یک مدیریت انقلابی توأم با عقلانیت و با نگاه به منافع مردم یک حرکت متفاوت صورت بگیرد و اگر رأی مردم به بنده تعلق گرفت مردم تغییر رویکردها را از قبل مشاهده خواهند کرد.
رئیسی در پاسخ به باشگاه خبرنگاران جوان از برنامههایش برای حل معضل بیکاری جوانان گفت: اولین اقدام این است که ما باید ظرفیتهای خالی کشور را که نیاز چندانی به سرمایههای زیادی ندارند با یک تغییر رویکرد جوانان را به کار گیریم.
وی در پاسخ به باشگاه خبرنگاران جوان درباره رنگ انتخاباتی خود گفت: رنگی که ما برای رنگ انتخاباتی خود انتخاب کردیم پرچم سه رنگ جمهوری اسلامی ایران است.
حجت الاسلام رئیسی در پاسخ به سوالی مبنی بر برنامههایش در حوزه سیاست خارجی و ارتباط با کشورهای خارجی تصریح کرد: ما در حوزه سیاست خارجی سه اصل عزت، حکمت و مصلحت را داریم که تمام روابط ما با دولتها و با موسسات بینالمللی بر این سه اصل تنظیم میشود.
وی ادامه داد: حتما این روابط و تعامل اولا با کشورهای منطقه و کشورهای همسایه خواهد بود و بعد از آن با کشورهای بین المللی تعامل خواهیم کرد و تعاملی عزتمندانه با سایر کشورها خواهیم داشت و در هر قرارداد و پیمانی به منافع ملی خود نظر داریم و در صورتی که منافع ملی تضمین شود حتما میتوانیم در همکاریهای بینالمللی نقش کشورمان به عنوان یک کشور عزتمند و مقتدر نقش آفرینی کند و تاکنون نیز همین گونه بوده است.
این کاندیدای ریاست جمهوری در پاسخ به این سوال که اولویت در گسترش روابط در حوزه سیاسی است یا اقتصادی، گفت: روابط سیاسی نمیتواند متأثر از اولویتهای کشور نباشد و یک سفیر در یکی از کشورهای دنیا نمیتواند به اولویتهای دولت و کشور بیاهمیت باشد و سفیر باید تمام تلاشش بر این باشد و اگر اولویت ما اقتصاد مقاومتی شد سفیر باید تمام تلاش خود را برای ارتباط با آن کشور ایجاد کند و نمیتوان شعار اقتصاد مقاومتی داد و تنها آن را در وزارتخانه اقتصاد و دارایی و بانک مرکزی ببینیم.
وی تصریح کرد: سفیر ما باید در تمام کشورها سفیر اقتصاد مقاومتی باشد و ارتباطشان به نحوی باشد که اولویتهای کشور را اولویتهای کاری خود قرار دهند وآنچه که ما فکر میکنیم این است که ملت بزرگ ما با داشتن عزت و اقتدار میتواند روابط بسیار خوبی را با کشورهای همسایه و کشورهای منطقه و سایر کشورها داشته باشد و بتوانیم در عرصه بینالمللی نقش آفرینی کنیم چرا که ملتی هستیم دارای فرهنگ، تمدن و فرهیختگانی که در دنیا نقش آفرینی میکنند و ما میتوانیم ملتی باشیم که در عرصه بین المللی نقش پررنگی داشته باشیم.