جامعه ما باید به سمتی برود که همه مردم نسبت به نیازمندان احساس وظیفه کنند
هدایت نذورات قربانی به سمت نیازمندان از اقدامات خوب کمیته امداد در سالهای اخیر بوده است.
![جامعه ما باید به سمتی برود که همه مردم نسبت به نیازمندان احساس وظیفه کنند](https://cdn.fartaknews.com/thumbnail/oR02dM8WZ1Wm/p_IUuvJQB-2mJilBKQWxvj1X0IDqLxtDyUgzRGJxjc1cGZ3vM-iFJE_oBnIHmGAlbIrI-F_GqBAJdFXUUYjjlsD0dLV3xuLqQHS3XWZxFj5ABC56oWB6IqRC7bGco62R/1.jpg)
یگانه فرماندارچرداول در نشست برنامهریزی جمعآوری نذورات قربانی که با حضور مدیرکل کمیته امداد استان ایلام، و امامجمعه شهرستان و معاون خبری صداوسیما در محل اداره کل کمیته امداد استان ایلام تشکیل شد اظهار کرد: کمک به افراد ضعیف و نیازمند از وظایف همه ماست و این مهم باید به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود.
وی افزود: جامعه ما باید به سمتی برود که همه مردم نسبت به نیازمندان احساس وظیفه کنند و نباید فکر کنیم کمک به محرومان صرفاً مختص به برخی نهادهاست.
یگانه به اقدامات کمیته امداد درزمینهٔ ساماندهی موضوع جمعآوری نذورات اشاره کرد و افزود: هدایت نذورات قربانی به سمت نیازمندان از اقدامات خوب کمیته امداد در سالهای اخیر بوده است.
خبرنگار: ایرج فریادیان
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.