//
کدخبر: ۱۲۶۲۹۲ //

وزیر کشور ایتالیا تحت پیگرد قرار گرفت

دادستانی شهر پالرمو در جنوب ایتالیا 'متئو سالوینی' معاون نخست وزیر و وزیرکشور ایتالیا را به اتهام حبس غیر قانونی پناهجویان (آدم ربایی) در رابطه با کشتی 'دیچوتی'، تحت پیگرد قانونی قرار داد.

 وزیر کشور ایتالیا تحت پیگرد قرار گرفت
به گزارش فرتاک نیوز،

 دادستانی پالرمو از دادگاه وزیران خواست تا تحقیقات مقدماتی در قبال سالوینی را آغاز کنند و دادگاه وزرا نیز از امروز (دوشنبه) 90 روز برای تصمیم گیری فرصت دارد. دادگاه وزرا، بخش ویژه برای محاکمه و پیگرد قانونی جرایم شخص نخست وزیر و کابینه است.

سالوینی نیز در واکنش به این اقدام با ارسال یک پیام ویدئویی در شبکه اجتماعی فیسبوک گفت: این پرونده به همراه پرونده توقیف اموال و دارایی‌های حزب اتحاد، یک محاکمه سیاسی از نوع محاکمات در ترکیه است. آنها (چپگرایان) می‌ خواهند من و حزب اتحاد، میل به تغییرات در ایتالیا را متوقف کنند. من منتخب مردم هستم، در حالیکه آنها منتخب هیچکس نبوده و به کسی پاسخگو نیستند.

حزب چپگرای میانه دموکراتیک اظهارات وزیر کشور ایتالیا را شدیداً مورد انتقاد قرار داده و از زبان 'مائوریتزیو مارتینا' دیبرکل این حزب آنها را «خرابکار» توصیف کرد.

انجمن ملی قضات نیز بیان کرد سخنان وزیر کشور ایتالیا اصول قانون اساسی و استقلال قوه قضاییه را زیر سوال برده و این در حالیست که طبق قانون تصمیمات و آراء قضات نیازی به مشروعیت مردمی ندارند.

از سوی دیگر 'میشل باچلت' کمیسرعالی جدید شورای حقوق بشر سازمان ملل اظهار داشت که ' سازمان ملل قصد اعزام یک گروه ضدنژاد پرستی به ایتالیا دارد تا در باره گزارش های رسیده مبنی بر افزایش قابل توجه اقدامات خشونت آمیز و نژادپرستانه در قبال پناهجویان که بیشتر اتباع آفریقا هستند، تحقیق کند'.

در اوایل شهریور ماه، دادستانی شهر جنوبی 'اگریجنتو' نیز خواستار بازپرسی از وزیر کشور را به اتهام توقیف افراد، سوء استفاده از قدرت و دستگیری غیر قانونی (پناهجویان) شد. به عقیده مقامات قضایی ایتالیا، سالوینی بطورغیر قانونی پناهجویانی را که توسط کشتی 'دیچوتی'، متعلق به گارد ساحلی ایتالیا، در دریا نجات داده شده بودند را از آزادی فردی محروم کرده و به آنها اجازه خروج از کشتی را نداد.

سالوینی از زمان رسیدن به قدرت، به کشتی های متعلق به سازمان های غیردولتی (NGO) که حامل پناهجویان نجات داده شده در آب های مدیترانه بودند، هشدار داد وارد آب های ایتالیا نشوند و این کشور را فراموش کنند. وی همچنین تمامی بنادر ایتالیا را به روی پناهجویان بست و از سایر کشورهای اروپایی خواستار پذیرش آنها شد تاجایی که حتی تهدید به بازگرداندن پناهجویان به لیبی کرد.

اظهارات تند سالوینی علیه پناهجویان و مهاجران موجب تقویت بیگانه هراسی در ایتالیا شده است. در اوایل ماه اگوست (مرداد) نیز برخی از فعالان اجتماعی شهر رم از او شکایت کرده بودند. ایتالیا که سال ها به امداد رسانی و نجات جان پناهجویان در دریای مدیترانه می پرداخت، اکنون با روی کار آمدن دولت جدید متشکل از حزب راست گرای 'اتحاد' و جنبش '5 ستاره'، علیه پدیده مهاجرت های غیرقانونی به این کشور موضع گیری کرده تا جایی که تمامی بنادر خود را به روی کشتی های حامل پناهجویان بسته است.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
منبع: ایرنا
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۱۲۶۲۹۲ //
ارسال نظر