جدیدترین اخبار کرونا در اروپا
جدیدترین اخبار کرونا در اروپا حاکی از آن است که این بحران به نابودی بیش از ۱۰۰ هزار شغل در آلمان منجر شده و مرگ و میرهای کرونایی واقعی در اسپانیا هم احتمالا بیشتر از آمار رسمی اعلام شده بوده است.
کرونا در اروپا همچنان جولان داده و عواقب سیاسی، اقتصادی و اجتماعی بیشتری به بار می آورد.
اتریش: ایتالیا هنوز کانون شیوع کرونا است
جدیدترین اخار کرونایی از اتحادیه اروپا حاکی از آن است که وزیر بهداشت اتریش گشودن مرزها با ایتالیا را با توجه به بحران کرونا همچنان اقدامی حساس و خطرناک دانسته و ایتالیا را همچنان یک کانون شیوع کرونا دانست.
وزیر بهداشت اتریش گفت: من یک دوست بزرگ آزادی سفر هستم اما درباره ایتالیا ما همچنان باید محتاط باشیم.
خبرها همچنین حاکی از آن است که ده ها هزار نفر در ایالت بایرن آلمان محدودیت های کرونایی را نقض کردهاند.
ینزاشپاهن، وزیر بهداشت آلمان هم یک ارزیابی دقیق و مطمئن درباره خطر کرونا در مدارس و مهد کودک ها را در حال حاضر دشوار دانسته و با توجه به ارزیابی های متفاوتی که در این باره وجود دارد تصمیم گیری سیاسی در این باره را سخت دانست.
وی با اشاره به اینکه تقریبا به صورت روزانه اطلاعات علمی جدیدی درباره این ویروس بدست می آید گفت: این مسئله سیاست را مجبور می کند ارزیابی های خود را تغییر داده و اقداماتی متناسب را در دستور کار قرار دهد.
آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان هم اعلام کرده که می خواهد برعواقب بحران کرونا با همکاری قدرتمندانه تر در اروپا غلبه کند. وی شب گذشته در سخنانی در موسسه کونراد آدنایر گفت: اروپا می تواند قدرتمندتر از آنی که به کرونا وارد شد از آن خارج شود.
آلمان از اواسط ژوئن هشدارهای سفر کرونایی در اتحادیه اروپا را لغو میکند
آلمان هم هشدارهای سفر کرونایی خود را بعد از 15 ژوئن حداقل برای اتحادیه اروپا لغو می کند. این خبر را هایکو ماس، وزیر امور خارجه آلمان روز گذشته اعلام کرد. وی افزود: ما بعد از آن به این مسئله می پردازیم که چگونه با کشورهای جهان سوم رفتار کنیم؛ یعنی کشورهای خارج از اتحادیه اروپا که از جمله این کشورها ترکیه است.
کمیسر بودجه اتحادیه اروپا هم تصویب طرح کمکی 750 میلیارد یورویی کمیسیون اروپایی برای مقابله با عواقب اقتصادی بحران کرونا در کشورهای عضو این اتحادیه تا پایان سال جاری میلادی را چالشی راهبردی و سیاسی اعلام کرد.
وی افزود: ما به توافق همه کشورهای عضو اتحادیه اروپا نیاز داریم.
نمایشگاه کتاب فرانکفورت در پاییز برگزار میشود
نمایشگاه کتاب فرانکفورت هم در پاییز آینده با وجود بحران کرونا برگزار می شود. این خبر را شورای نظارت بر نمایشگاه ها روز چهارشنبه اعلام کرد.
کشور صربستان هم از اول ماه ژوئن اجازه برگزاری بازی های فوتبال با تماشاچی را می دهد.
نتایج یک بررسی هم نشان می دهد که یک پنجم رایدهندگان آلمانی اعتقاد دارند که متولیان سیاست و رسانه، آگاهانه و برای اغفال افکار عمومی، خطر کرونا را بزرگ میکنند.
این نتیجه یک نظرسنجی است که موسسه "اینفرا تست" به سفارش شبکه تلویزیونی شمال آلمان (NDR) انجام داده است. به عبارت سادهتر این افراد موضوع را "بزرگنمایی" یا "توطئه" میدانند و دستهایی را در حوزه سیاست و رسانه، به ترویج این "دروغ" متهم میکنند.
بیشتر پرسششوندگان گفتهاند که عمده اخبار و اطلاعات و تفاسیر مربوط به کرونا را از یوتیوب، فیسبوک، وبلاگها یا پیامرسانهایی چون تلگرام و واتساپ گرفتهاند. یک دهم آنها اعلام کردهاند که مطالب مربوطه را بهکرات با دیگران به اشتراک گذاشتهاند.
میزان مرگ و میر کرونایی در اسپانیا بیشتر از آمارهای رسمی
خبرها نشان می دهد که احتمالا میزان مرگ و میر کرونایی در اسپانیا بیشتر از آمار رسمی منتشر شده است. روزنامه "ال پاوس" روز چهارشنبه در ارزیابی آمار مرگ و میررسمی در این کشور نوشت: بین اول ماه مارس و 12 ماه می در مجموع 43295 نفر بیشتر از این دوره زمانی در سال گذشته در اسپانیا فوت کردهاند. بر این اساس میزان مرگ و میر در این کشور بیش از حد و52 درصد بوده است که تقریبا با ایتالیا برابری می کند. در آلمان میزان مرگ و میر در آلمان اواخر آوریل حدود 13 درصد بوده است.
آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان هم رعایت فاصله حداقلی را همچنن یک وظیفه برای شهروندان دانست.
تداوم کاهش محدودیتها در سوئیس
سوئیس هم از 6 ژوئن در جریان کاهش محدودیت های ضد کرونایی اجازه برگزاری تجمعاتی با حدود 300 نفر را می دهد. تئاتر، سینما و دیگر نهادهای تفریحی در این کشور هم باز شده و مسابقات ورزشی هم برگزار می شود.
بیش از 100 هزار شغل در آلمان از بین رفته است
براساس ارزیابی کارشناسان، محدودیت های اقتصادی تصویب شده از طرف دولت آلمان برای مقابله با شیوع کرونا به قیمت از دست رفتن بیش از 100 هزار شغل در این کشور منجر شده است.
"انتسو وبر"، از کارشناسان موسسه بازار کار و تحقیقات حرفه ای (IAB) آلمان روز گذشته اعلام کرد که در مجموع محدودیت های کرونایی شمار بیکاران در آلمان را حدود 117 هزار نفر افزایش داده است. وی در عین حال تاکید کرد که بدون اقدامات برای گسترش کنترل نشده این ویروس احتمالا خسارت بیشتری ایجاد می شد.
سازمان بین المللی کار هم اعلام کرده که بحران کرونا به از دست رفتن فاجعه بار بسیاری مشاغل بخصوص در بین جوانان منجر شده است. بر اساس اطلاعات این نهاد بین المللی از ماه فوریه از هر 6 نفر یک نفر در سنین بین 15 تا 24 سال شغل خود را از دست داده است.
دولت آلمان هم اعلام کرده که مقابله با بحران کرونا از اولویت های ریاست دوره ای این کشور بر اتحادیه اروپا که از نیمه دوم سال جاری میلادی آغاز می شود است.
پیش بینی رکود اقتصادی در آلمان
انستیتو ایفوی آلمان هم کاهش رشد اقتصادی حدود 6.6 درصدی برای آلمان به دلیل بحران کرونا در سال جاری میلادی را انتظار دارد.
کرونا در اروپا همچنان قربانی میگیرد
جدیدترین آمارها نشان می دهد که در اسپانیا تا به حال 283849نفر به کرونا مبتلا شده و 27118 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادهاند.
در انگلیس هم تا به حال 267240 نفر به کرونا مبتلا شده و 37460 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادهاند.
ایتالیا هم به شدت تحت تاثیر بحران کرونا قرار گرفته و تا به حال در این کشور 231139 نفر به کرونا مبتلا شده و 33072 نفرهم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادهاند.
بر اساس آمارها در فرانسه هم تا به حال 182913 نفر به کرونا مبتلا شده و 28596 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادهاند.
در آلمان هم 181895 هزار نفر به کرونا مبتلا شده و 8533 نفر هم در اثر ابتلا به آن جان دادهاند.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.