کره جنوبی وارد موج دوم همه گیری ویروس کرونا شد
مقامات بهداشتی کره جنوبی معتقدند که این کشور به رغم ثبت تعداد نسبتاً کم مبتلایان جدید، وارد موج دوم همهگیریِ کروناویروس شده است.
کره جنوبی از کشورهایی است که در مقابله با کرونا موفق عمل کرده است اما اکنون انتظار دارد که این همهگیری برای ماهها ادامه یابد.
رئیس مرکز کنترل بیماریهای کره جنوبی (KCDC) اعلام کرده که اولین موج کرونا در این کشور تا آوریل ادامه داشته است.
با این وجود از ماه مه، موارد جدید ابتلای خوشهای به کرونا در این کشور افزایش یافته است که از این میان میتوان به شیوع کرونا در باشگاههای سئول، پایتخت کره جنوبی اشاره کرد.
بین این دورهها، موارد تایید شده ابتلای روزانه از نزدیک به هزار نفر به صفر رسیده بود.
اما مقامات کره جنوبی روز گذشته (دوشنبه) اعلام کردند که طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۷ مورد ابتلای جدید از موارد مختلف انتقال خوشه ای در ادارات و انبارهای بزرگ ثبت شده است.
رئیس مرکز کنترل بیماریهای کره جنوبی اظهار داشته که فعالیت جدید کرونا در کشور، وی را بر آن داشته تا شیوع موج دوم کرونا را در کره جنوبی اعلام کرده و انتظار دارد که این روند ادامه یابد. این در حالی است که وی تاکنون تاکید داشت که موج اول کرونا در کره هرگز به پایان نرسیده است.
این مقام اما روز گذشته اظهار داشت که اکنون مشخص است تعطیلات آخر هفته در اوایل ماه مه آغاز موج جدیدی از عفونتهای متمرکز در منطقه بزرگ سئول بوده که پیشتر تنها موارد معدودی از ابتلا به کرونا در آن ثبت شده بود.
اوایل روز دوشنبه، مقامات شهر دائجون واقع در جنوب پایتخت کره، اعلام کردند که پس از کشف تعدادی از خوشههای کوچک ابتلا به کروناویروس، تجمع در فضاهای عمومی مانند موزهها و کتابخانهها ممنوع است.
شهردار سئول نیز هشدار داد که در صورت افزایش موارد ابتلا به طور متوسط به ۳۰ مورد طی سه روز آینده و اشغال ظرفیت تختهای بیمارستانها تا بیش از ۷۰ درصد ممکن است محدودیتهای فاصلهگذاری اجتماعی به پایتخت بازگردد.
کره جنوبی موفق شده است از اعمال قرنطینه در این کشور خودداری کرده و در عوض در کنار استراتژی اقدامات مقابلهای، ردیابی موارد ابتلا و تستگیری برای مقابله با کروناویروس، به رعایت داوطلبانه فاصلهگذاری اجتماعی تکیه کرده است.
بنا بر گزارش شبکه خبری بیبیسی، از زمان گزارش اولین مورد ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در کره جنوبی در تاریخ ۲۰ ژانویه، این کشور به طور کلی، بیش از ۱۲ هزار مورد ابتلا به این بیماری و ۲۸۰ مرگ و میر ناشی از آن را ثبت کرده است و تصور میشود که هم اکنون ۱۲۷۷ مورد ابتلای فعال در کشور باقی مانده باشد.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.