تشریح آخرین وضعیت آموزش در جهان در شرایط همه گیری کرونا
رئیس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور وضعیت آموزش در جهان در شرایط همه گیری کرونا را تشریح کرد.
غلامرضا کریمی در روز دوم از سی و چهارمین اجلاس روسا و مدیران آموزش و پرورش سراسر کشور با بیان اینکه شاید در طول تاریخ، شیوع کرونا بی سابقه ترین و اثرگذارترین حادثه بر نظام های آموزشی دنیا بوده است گفت: ۹۱ درصد یادگیرندگان در ۱۹۰ کشور که یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون نفر می شوند، با تعطیلی مراکز آموزشی خود روبرو شدند.
به گزارش فرتاک نیوز،وی افزود: چهار حالت داریم. گروه اول کشورهایی چون ایران هستند که اکنون تعطیلی بین دو سال تحصیلی را می گذرانند. گروه دوم و سوم مدارس شان از ژانویه شروع شده که برخی مدارس شان بسته و برخی با رعایت پروتکلها باز هستند. ۳۴ درصد مدارس اکنون بسته هستند و آموزش را از منازل دنبال می کنند. گروه سوم کشورهایی هستند که مدارس برخی مناطق و ایالت هایشان فعال و برخی تعطیل هستند. بیش از ۷۰ میلیون دانش آموز در گروه چهارم قرار می گیرند.
وی با اشاره به اتخاذ رویکرد آموزش تلفیقی در دوران پساکرونا و عدم بازگشت به دوران قبل از کرونا، ویژگی های نظام های آموزشی پساکرونا را برشمرد و گفت: تحقیقات نشان داده برخی دانش آموزان دنیا یک سوم آموزش ها را دریافت کرده و ضربه خورده اند. توجه به رفاه دانش آموزان، قدردانی از معلمان، توجه به آموزش های فنی و حرفه ای، توجه به تکنولوژی های آموزشی از جمله این ویژگی ها هستند.
کریمی به چارچوب های جهانی در بازگشایی مدارس اشاره و اظهار کرد: گفت وگو و ارتباط گیری اجتماعی، ایمنی و سلامت، سلامت روانی و اجتماعی و هیجانی آموزگاران، آماده سازی معلمان و فرایند یادگیری، منابع مالی و سرمایه گذاری و پایش و ارزشیابی از این جمله اند.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.