العبادی از شاه اردن برای مشارکت در نشست بازسازی عراق دعوت کرد
نخست وزیر عراق از عبدالله دوم پادشاه اردن برای مشارکت در نشست بین المللی بازسازی عراق که در کویت برگزار می شود، دعوت به عمل آورد.
![العبادی از شاه اردن برای مشارکت در نشست بازسازی عراق دعوت کرد](https://cdn.fartaknews.com/thumbnail/W3igSd0UHbOI/p_IUuvJQB-2mJilBKQWxvj1X0IDqLxtDyUgzRGJxjc1cGZ3vM-iFJE_oBnIHmGAlbIrI-F_GqBAJdFXUUYjjlsD0dLV3xuLqQHS3XWZxFj5ABC56oWB6IhAlxCrdh7vB/2696216.jpg)
عبدالله دوم پادشاه اردن دعوتی از حیدر العبادی نخست وزیر عراق برای شرکت در نشست بین المللی بازسازی عراق که قرار است ماه آینده میلادی در کویت برگزار شود، دریافت کرد.
بر اساس این گزارش؛ مصطفی الکاظمی رئیس دستگاه استخبارات عراق در دیدار با ملک عبدالله دوم، این دعوتنامه را به شاه اردن برای مشارکت در نشست بین المللی بازسازی عراق که در ۱۲ تا ۱۴ فوریه آینده به میزبانی کویت برگزار می شود، داد.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.