//
کدخبر: ۷۸۷۸۶ //

"بن لادن بودایی" حاشیه ساز شد

شرکت فیسبوک در پی فشارهایی که برای حذف مطالب تنفرآمیز با آن روبه‌روست، صفحه یک راهب میانماری را که به او لقب "بن لادن بودایی" داده‌اند، به دلیل انتشار مطالب تحریک‌آمیز درباره مسلمانان حذف کرد.

"بن لادن بودایی" حاشیه ساز شد
به گزارش فرتاک نیوز،

  "ویراتو"، چهره معروف جنبش ناسیونالیست افراطی بودایی میانمار، در شبکه‌های اجتماعی صدها هزار دنبال کننده پیدا کرده و از صفحه خود برای حمله به مسلمانان و اقلیت روهینجایی استفاده می‌کند.

 

نزدیک به 700 هزار روهینجایی از ماه اوت و در پی درگیری‌ها در میانمار، از این کشور فرار کرده و به بنگلادش گریخته‌اند.

 

حملات ارتش میانمار به این اقلیت مسلمان، تحسین ناسیونالیست‌های میانماری را در اینترنت در پی داشته است.

 

سخنگوی فیسبوک اظهار کرد: معیارهای اجتماعی ما سازمان‌ها و اشخاصی را که نفرت و خشونت را علیه دیگران رواج می‌دهند، از این کار منع می‌کند. اگر فردی پیوسته مطالبی را به اشتراک بگذارد که موجب ترویج نفرت شود، ما اقداماتی همچون توقف موقت امکان انتشار مطالب و درنهایت حذف حساب کاربری آن فرد را در نظر می‌گیریم.

 

ویراتو اواخر سال گذشته میلادی در ویدئویی اظهار کرد که صفحه او موقتا به مدت 30 روز از دسترس خارج شده زیرا "فیسبوک از جانب مسلمانان تصرف شده است"!

 

راهبان افراطی همچون ویراتو نیز به این شبکه اجتماعی روی آوردند و با انتشار مطالب تحریک‌آمیز از نفرت عیله مسلمانان حمایت کردند.

 

پس از روی کار آمدن آنگ سان سوچی در سال 2016، دولت میانمار گروه "ما با تا" را که ویراتو یکی از اعضای آن بود، منحل و راهبان را به مدت یک سال از سخنرانی منع کرد اما ویراتو همچنان فردی تاثیرگذار باقی ماند.

 

شرکت فیسبوک سال‌ها با درخواست‌هایی برای کنترل مطالبی نفرت‌آمیز در حساب‌های کاربری میانماری‌ها روبه‌رو بوده است.

 

"تت سوی وین"، فعال مذهبی درخصوص این اقدام اظهار کرد، اقدام فیسبوک پیامی نمادین را درخصوص عدم تحمل مطالب نفرت‌آمیز می‌رساند اما خلاص شدن از این صفحه مشکلی را حل نمی‌کند.

 

وی افزود: آنان حساب کاربری ویراتو را حذف کردند اما ویدئوها و سخنرانی‌های نفرت‌آمیز او همچنان در فیسبوک هستند و دنبال‌کنندگان او این مطالب را انتشار می‌دهند.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
منبع: افکارنیوز
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۷۸۷۸۶ //
ارسال نظر