رمضان شریف: انتقال سفارت آمریکا انگیزه مضاعفی برای حمایت از قدس ایجاد کرد
رییس ستاد مرکزی انتفاضه و قدس تاکید کرد: قطعا انتقال سفارت آمریکا به بیتالمقدس انگیزه مضاعفی را برای حمایت از قدس شریف ایجاد کرده. است.
![رمضان شریف: انتقال سفارت آمریکا انگیزه مضاعفی برای حمایت از قدس ایجاد کرد](https://cdn.fartaknews.com/thumbnail/iTN7Dy0pmMOg/p_IUuvJQB-2mJilBKQWxvj1X0IDqLxtDOLlM_hFGPQJCZcp8aGL98TV13cckHCnCJhFQFliTHSDFq1zjMSGJ9b0RSLXFD0lrUYn3iexq-IEXyX51_exDfrLKdX7O-zh9/57507967.jpg)
سردار رمضان شریف، رییس ستاد مرکزی انتفاضه و قدس در نشست خبری خود و در توضیح برگزاری مراسم روز جهانی قدس اظهار کرد: امسال چهلمین روز قدس را در بیش از 900 شهر کشورمان و بخش عمدهای از بلاد اسلامی را شاهد هستیم.
وی با اشاره به انتقال سفارت آمریکا به قدس هم گفت: قطعا انتقال سفارت آمریکا به قدس انگیزه مضاعفی را برای حمایت از فلسطین ایجاد کرده و قطعا شرارههای خشم امت اسلامی از این اقدام جنایتکارانه فرصت مناسبی برای عکس العمل علیه رژیم صهیونیستی است.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.