قاتل "عروسی خونین" کرمانشاه دستگیر شد
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه گفت: با تلاش پلیس، فردی که اقدام به قتل چهار تن و زخمی کردن 16 نفر دیگر در مراسم عروسی شهرک چمن کرمانشاه کرده بود، صبح امروز (شنبه، 17 آذر) با تلاش ماموران پلیس آگاهی استان دستگیر شد.
![قاتل "عروسی خونین" کرمانشاه دستگیر شد](https://cdn.fartaknews.com/thumbnail/DBgm4x9239Fn/p_IUuvJQB-2mJilBKQWxvj1X0IDqLxtDOLlM_hFGPQJCZcp8aGL98TV13cckHCnCJhFQFliTHSDFq1zjMSGJ9b0RSLXFD0lrUYn3iexq-IHl8nssl--lx-gc6IcoFx5g/57792614.jpg)
سردار منوچهر امان اللهی اظهار کرد: در جریان حادثهکه شامگاه 14 آذر و در حین برگزاری مراسم عروسی در شهرک چمن کرمانشاه اتفاق افتاده بود، متاسفانه چهار تن کشته و 16نفر زخمی شدند.
وی ادامه داد: دربررسی های انجام شده از سوی پلیس مشخص شد در جریان برگزاری مراسم عروسی، یکی از میهمانان که سابقه شرارت و قتل داشته و تحت تعقیب پلیس نیز بوده، پس از درگیری با چند نفر با تهیه سلاح کلاشینکف اقدام به تیراندازی در مراسم می کند.
امان اللهی خاطرنشان کرد: به دنبال این تیراندازی 20 نفر زخمی می شوند که پس از انتقال به بیمارستان چهار نفر آنها شامل یک یک زن و سه مرد جان خود را از دست می دهند.
این مقام ارشد انتظامی استان ادامه داد: با حضور به موقوع پلیس در محل حادثه، سه نفر از طرف های درگیری بازداشت و مظنون اصلی نیز با تلاش های شبانه روزی پلیس و ردیابی های مستمر، صبح امروز پس از هماهنگی با مقام قضائی در شهر ملارد استان البرز دستگیر شد.
وی تاکید کرد: حفظ امنیت در جامعه خط قرمز پلیس است و همکاران ما با هرگونه ناامنی و شرارت به صورت جدی مقابله می کنند.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.