//
کدخبر: ۱۵۴۳۹۶ //
سرهنگ محمد فوادیان خبر داد؛

دستگیری ۴ گروگان‌گیر در ایوانکی

فرمانده انتظامی شهرستان گرمسار گفت: افرادی که در شهر قم اقدام به گروگانگیری فردی 61 ساله کرده بودند در ایوانکی دستگیر شدند

دستگیری 4 گروگان‌گیر در ایوانکی
به گزارش فرتاک نیوز،

 سرهنگ محمد فوادیان گفت: افرادی در شهر قم  به گروگان‌گیری فردی 61 ساله اقدام کرده و پنج میلیارد ریال وجه نقد در ازای آزادی فرد از خانواده‌اش مطالبه کرده بودند.

وی تصریح کرد: مأموران پلیس با اقدامات لازم، محل اختفای متهمان را در حوالی شهر ایوانکی شناسایی و در عملیاتی ضربتی، پلیس ایوانکی با همکاری پلیس قم فرد گروگان گرفته‌ شده را به سلامت آزاد کرد.

فرمانده انتظامی شهرستان گرمسار افزود: پلیس چهار متهم را نیز دستگیر و برای سیر مراحل قانونی به محل وقوع جرم اعزام کرد.

فوادیان اظهار داشت: پلیس وظیفه برقراری نظم و امنیت عمومی را برعهده دارد و این وظیفه خطیر با گستره و محیطی به وسعت جغرافیای میهن اسلامی از مرز تا مرکز و برای آحاد جامعه برعهده فرزندان سبزپوش ملت در نیروی انتظامی است که با هماهنگی سایر دستگاهها و نهادها در این امر تلاش می‌شود.

 

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
منبع: برنا
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۱۵۴۳۹۶ //
ارسال نظر