کشف ۵۰ دستگاه گوشی تلفن همراه سرقتی در کرمانشاه
رئیس پلیس آگاهی استان از کشف 50 دستگاه گوشی تلفن همراه سرقتی در شهر کرمانشاه و دستگیری 3 نفر در این رابطه خبر داد.
![کشف 50 دستگاه گوشی تلفن همراه سرقتی در کرمانشاه](https://cdn.fartaknews.com/thumbnail/sCkdnX9ldeEy/p_IUuvJQB-2mJilBKQWxvj1X0IDqLxtDyUgzRGJxjc1cGZ3vM-iFJE_oBnIHmGAlbIrI-F_GqBAJdFXUUYjjlsD0dLV3xuLqQHS3XWZxFj5ABC56oWB6Iu_1QqCAD4kw/000.jpg)
سرهنگ "پرویز نظری" اظهار داشت: پس از اطلاع پلیس آگاهی در خصوص فعالیت غیرقانونی برخی افراد در زمینه خرید و فروش گوشی تلفن همراه در حوالی میدان آزادی، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت.
وی ادامه داد: کاراگاهان اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی با حضور در محل یاد شده موفق به شناسایی 3 نفر از این افراد شده و پیس از هماهنگی با مقام قضائی دستگیر کردند.
سرهنگ نظری تصریح کرد: در بازرسی از این افراد و مخفیگاهشان 50 عدد گوشی تلفن همراه سرقتی کشف شد.
رئیس پلیس آگاهی استان کرمانشاه، ارزش گوشی های سرقتی مکشوفه را طق نظر کارشناسان 2 میلیارد ریال ذکر کرد.
وی در پایان از معرفی سارقان دستگیر شده به دستگاه قضائی خبر داد و گفت: تلاش برای افراد مالباخته ادامه دارد.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.