آتشسوزی یک تانکر بنزین در تهران
سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از آتش سوزی تانکر بنزین در شرق تهران خبر داد.
![آتشسوزی یک تانکر بنزین در تهران](https://cdn.fartaknews.com/thumbnail/wKihxnYWcTqD/p_IUuvJQB-2mJilBKQWxvj1X0IDqLxtDOLlM_hFGPQJCZcp8aGL98TV13cckHCnCJhFQFliTHSDFq1zjMSGJ9b0RSLXFD0lrUYn3iexq-IHxbGzuTZASv96EgMM84A3p/12940886_438.jpg)
سیدجلال ملکی شامگاه دوشنبه افزود: وقوع اتش سوزی تانکر حامل سوخت در پمپبنزین میدان ترهبار مرکزی خیابان پیروزی ساعت ۱۷:۳۸ به سامانه ۱۲۵ اعلام شد و نیروهای آتشنشانی در کمتر از چهار دقیقه به محل حادثه رسیدند.
به گفته وی، در زمان آتشسوزی، هیچ خودرویی در پمپ بنزین وجود نداشته است.
وی اظهار داشت: آتشنشانان با حضور به موقع و با سرعت قابل توجه، عملیات مهار آتشسوزی را با موفقیت پشت سر گذاشتند.
وی همچنین افزود: این تانکر حامل ۲۰ هزار لیتر بوده و حادثه هنگام تخلیه بنزین در محل پمپ بنزین به وقوع پیوسته است. حادثه یک مصدوم برجا گذاشت
به گزارش فرتاک نیوز، همچنین رییس مرکز اورژانس تهران بیان کرد: با اعلام این حادثه در پمپ بنزین منطقه پیروزی تهران، بلافاصله تکنسینهای اورژانس به محل حادثه اعزام شدند.
به گفته پیمان صابریان تاکنون این حادثه یک مصدوم داشته و وضعیت عمومی این مصدوم نیز وخیم بوده و به بیمارستان امام حسین (ع) منتقل شده است.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.