نقشه شوم دختر جوان برای تلکه کردن خانواده اش
پلیس راز زنی که با اجیر کردن مرد تاسیساتی و یک نفر دیگر اقدام به اخاذی و آدم ربایی از مادر و خواهر مقیم فرانسه اش کرده بود فاش کرد. این زن که به موادمخدر اعتیاد شدید دارد با نقشه ای ماهرانه دست به سرقت از منزل مادرش زده بود و پس از مرگ مادرش زمانی که خواهرش به ایران برگشته بود بی خیال او هم نشده بود.
![نقشه شوم دختر جوان برای تلکه کردن خانواده اش](https://cdn.fartaknews.com/thumbnail/Gp0GbFzcuCvA/p_IUuvJQB-2mJilBKQWxvj1X0IDqLxtDOLlM_hFGPQJCZcp8aGL98TV13cckHCnCJhFQFliTHSDFq1zjMSGJ9b0RSLXFD0lrUYn3iexq-IGN_F9co-fAKegc6IcoFx5g/aZhT03QXB5tI.jpg)
چندی قبل زن جوانی با مراجعه به دادسرای جنایی تهران شکایتی را مطرح کرد و گفت: من استاد دانشگاه هستم و چندین سال است که در فرانسه زندگی می کنم. مادرم در تهران تک و تنهاست و به دلیل بیماری که داشت قادر نبود با من بیاید. در این مدت یک مرد که کارهای تاسیسات منزل مادرم را انجام می داد هر زمان که او با وی تماس می گرفت به خانه مادرم می آمد. تا اینکه مدتی قبل مادرم با من تماس گرفت و مدعی شد که دو نفر شبانه به منزل او دستبرد زده و اموال با قیمت منزل و همچنین مقادیری ارز به سرقت برده اند. بعد از این جریان بود نگران مادرم شد تا اینکه دو هفته بعد تماس گرفت و گفت وضعیت جسمانی خوبی ندارد به همین دلیل سریعا به تهران آمدم.
وی ادامه داد: بعد از اینکه به تهران آمدم مادرم به دلیل شرایط بدی که داشت فوت کرد. من همچنان مانده بودم تا اینکه چند روز قبل با مرد تاسیساتی تماس گرفتم و خواستم به دلیل اینکه هوا گرم است برای خاموش کردن شوفاژ ها بیاید. روز مورد نظر مرد تاسیساتی به همراه مرد دیگر که سر و صورت خود را پوشانده بودند به خانه آمدند. آنها دست و پای مرا بستند و سپس آنقدر کتک زدند که اصلا توان حرکت نداشتم. بعد از این جرایم دلارها و سند خانه را به سرقت برده و متواری شدند. من هم با هر سختی که بود دست و پایم را باز کردم. با توجه به اعلام این موضوع پروندهای تشکیل و دستورات لازم از سوی بازپرس برای مشخص شدن موضوع صادر شد. با توجه به اظهارات این زن ماموران به تحقیق از مرد تاسیساتی پرداخته و پی بردند که در دو مورد سرقت از خانه پیرزن وی نقش داشته است از این رو به دستور بازپرس پرونده همدست وی نیز بازداشت شد. در حالی که بازجوییها از این دو متهم ادامه داشت سرنخ هایی به دست آمد که حکایت از این داشت که دختر این پیرزن که به ماده مخدر اعتیاد شدید دارد پشت تمام این نقشه هاست از این رو این زن جوان نیز بازداشت شد و در جریان تحقیقات تکمیلی پازل این معما تکمیل شد و حکایت از این داشت که تمام پیش بینی ها درست است و این زن در نقشه آدم ربایی و سرقت از منزل مادرش نقش داشته است. دختر پیرزن در بازجویی ها به بزه ارتکابی اعتراف کرد و مدعی شد به دلیل مشکلات مالی دست به این کار زده است. گفتنی است این پرونده به زودی با صدور کیفرخواست به دادگاه ارسال می شود.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.